ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαμία: Διαγραφή χρέους 150.000€ από το δικαστήριο για οικογένεια δανειοληπτών

1 min read

Το Ειρηνοδικείο Λαμίας εξέδωσε ακόμη μια απόφαση σταθμό για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αφού έκανε δεκτή αίτηση οικογένειας δανειοληπτών περί υπαγωγής τους στο «Νόμο Κατσέλη» καθώς αποδείχτηκε η μείωση των οικογενειακών εισοδημάτων τους λόγω της οικονομικής κρίσης.

Με την συγκεκριμένη απόφαση επετεύχθη διαγραφή χρέους ύψους 150.000,00 ευρώ και προστατεύθηκε τόσο η κύρια κατοικία των δανειοληπτών όσο και η λοιπή ακίνητη και κινητή περιουσία τους.

Ο δικηγόρος Χρήστος Τσάβαλλος, που χειρίστηκε την συγκεκριμένη υπόθεση δήλωσε στο LamiaReport:

«Ειδικότερα μετά από μία ενδελεχή διαδικασία  το Ειρηνοδικείο Λαμίας  έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς των εντολέων μου-δανειοληπτών εκδίδοντας μία απόφαση σταθμό για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με την οποία διετάχθη η διαγραφή δανειακών οφειλών ύψους 150.000,00 ευρώ με προστασία της συνολικής ακίνητης  και  κινητής περιουσία τους.

Η εν λόγω απόφαση ξεχωρίζει αφενός μεν για το μεγάλο ύψος των οφειλών που διεγράφησαν, αφετέρου δε διότι κρίθηκε ως πραγματική  η αδυναμία των εντολέων μου να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.