ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαγραφή οφειλών από ΔΕΗ: Ποιους αφορά – Άνοιξε η πλατφόρμα

1 min read

Να απαλλαγούν από τα χρέη προς τη ΔΕΗ (Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού) μπορούν οι πυρόπληκτοι του Αυγούστου του 2021.

Η σχετική πλατφόρμα άνοιξε για την υποβολή αιτήσεων και η διαγραφή οφειλών αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες οφειλές λογαριασμών ρεύματος.

Δικαιούχοι είναι οι οικιακοί πελάτες, των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΔΕη για τη διαγραφή οφειλών σε πυρόπληκτους

Η ΔΕΗ ανταποκρινόμενη στον κοινωνικό της ρόλο συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. 

Όσον αφορά στην Εύβοια η οποία δοκιμάστηκε σκληρά από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, η ΔΕΗ ως «Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης» ανέλαβε τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες  περιοχές της Βόρειας Εύβοιας,  με συνολική δωρεά 3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε να προχωρήσει στη διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Σήμερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει την ανάρτηση στην ιστοσελίδα dei.gr της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος διαγραφής οφειλών διευκρινίζοντας τα ακόλουθα:

  • Οι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου.
  • Η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η διαγραφή αφορά μόνο σε χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά  που θα τη συνοδεύουν καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή του αιτήματος βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ η καταχώριση των στοιχείων μέσω της εφαρμογής της ΔΕΗ θα είναι δυνατή από σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου έως και την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.