ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαφωνία δέκα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

1 min read

Σε επιστολή τους προς τον Αλέξη Τσίπρα ζητούν απόσυρση επίμαχων διατάξεων

Την διαφωνία με το νομοσχέδιο που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς εκφράζουν διά επιστολής που αναμένεται να στείλουν στον πρωθυπουργό δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο υπογράφουν ήδη, οι Γιώργος Ουρσουζίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Γεωργία Γενιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Ντζιμάνης και Δημήτρης Βέττας, και ζητούν από τον πρωθυπουργό να αποσύρει επίμαχες διατάξεις.Οι βουλευτές μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις για την ορθή ανάπτυξη των μικρών παιδών, καθώς επίσης και ότι με τον τροπο αυτό ανοίγει ο δρόμος και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η εσωκομματική δυσφορία που εκφράζεται για το νομοσχέδιο της κ.Θεανώς Φωτίου αναγκάζει την ηγεσία της κοινοβουλευτικής ομάδας να συγκαλέσει αύριο συνεδρίαση του αρμόδιου τομέα εργασίας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Πάντως, δεν είναι πρώτη φορά που νομοσχέδιο της κ.Φωτίου προκαλεί εσωκομματικούς τριγμούς, με πιο πρόσφατο το νομοσχέδιο που επέφερε σημαντικές περικοπές στα πολυτεκνικά επιδόματα.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση