ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαδικτυακός πόλεμος – Αnonymous Greece: Παραδίδουμε μαθήματα στους αρχάριους Τούρκους χάκερ

1 min read

Στον διαδικτυακό «πόλεμο» ανάμεσα στην Ελλάδα και την  Τουρκία αναφέρθηκαν οι  Αnonymous Greece μιλώντας στο OPEN.

«Τα όρια μας δεν υπάρχουν. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Υπερέχουμε με διαφορά έναντι των τουρκικών προκλήσεων και απεγνωσμένων προσπαθειών εντυπωσιασμού. Σήμερα όλα δείχνουν ότι οι τουρκικές επιθέσεις δεν είναι δυνατόν να πλήξουν σοβαρά τις ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα στους Τούρκους αρχάριους χάκερ», λένε στο Open TV.

Oι Έλληνες χάκερ πιστεύουν ότι μπορούν να προκαλέσουν χάος στις τουρκικές κρατικές υποδομές αν προκληθούν. «Οι απαντήσεις μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς παρακολούθησης των εν δυνάμει απειλών και συνεργασίας με άλλες ομάδες Anonymous ανά τον κόσμο. Διαθέτουμε την ικανότητα να ανιχνεύουμε με ταχύτητα τον τρόπο που θα διεισδύσουμε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι βρίσκονται σε εγρήγορση και προετοιμάζονται για τα όσα έρχονται.

Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, οι Anonymous Greece «έριξαν» και το site του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

«Έριξαν» το ΥΠΕΞ


Οι Anonymous Greece ισχυρίζονται πως «απάντησαν» στους Τούρκους χάκερ που επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος.

«Μετά από επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας Δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο εθνικής αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγολους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα», αναφέρουν οι Anonymous Greece.

«Γνωρίστε τα όρια σας»

Οι Τούρκοι χάκερ ανέβασαν σε ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος ένα μήνυμα στα τούρκικα στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά.

Η ομάδα που αναλαμβάνει, σύμφωνα με το μήνυμα της την  διαδικτυακή επίθεση είναι: η Ayyidiz Tim ο «κυβερνοστρατός της Τουρκίας». Οι χάκερς απειλούν, γράφοντας “Γνωρίστε τα όρια σας”, με… φόντο την τουρκική σημαία και τον Μουσταφά Κεμάλ.

Δήμαρχος Χαλκηδόνας: Τυχαία η επίθεση

Έχει ήδη ενημερωθεί το υπουργείο Εξωτερικών και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την επίθεση των Τούρκων χάκερς, στην ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος, ενώ επίθεση έχει δεχτεί και η ιστοσελίδα του δήμου Θάσου, δηλώνει ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος στο GRTimes.gr.

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνας επισημαίνει πως η ενέργεια των Τούρκων, εντάσσεται σε μια γενικότερη επίθεση που δέχονται ιστοσελίδες στην Ελλάδα τα τελευταία  24ωρα, καθώς αντίστοιχη επίθεση δέχτηκε σήμερα και η ιστοσελίδα του δήμου Θάσου.

Εικάζει δε πως η επίθεση στον δήμο Χαλκηδόνας είναι τυχαία, καθώς οι χάκερς ψάχνουν γενικότερα ελληνικούς στόχους και κενά ασφάλειας για να «χτυπήσουν», ενώ όπως λέει γίνονται ενέργειες σε συνεργασία και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να θωρακιστεί το σύστημα και να μην υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.