Κυ. Σεπ 20th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαδικτυακές απάτες σε Σέρρες και Πιερία

1 min read

1χρονος κάτοικος Σερρών, κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ αλλά δεν πήρε ποτέ το κινητό που παρήγγειλε

Ποτέ δεν πήρε στα χέρια του το κινητό που βρήκε να πωλείται μέσω αγγελίας σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών ένας 51χρονος κάτοικος Σερρών, παρ’ όλο που κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ που ζήτησε ο υποτιθέμενος πωλητής.

Έτσι, τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα για να εντοπίσουν τον δράστη κατέληξαν στα στοιχεία ταυτότητας ενός 25χρονου Έλληνα που είχε αναρτήσει την αγγελία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Με τον… αντίθετο τρόπο εξαπάτησαν έναν 34χρονο από περιοχή της Πιερίας δύο νεαροί Έλληνες οι οποίοι εντόπισαν στο διαδίκτυο την αγγελία που είχε αναρτήσει για την πώληση της μοτοσικλέτας του. Αφού τον έπεισαν να τους την στείλει τον Σεπτέμβριο του 2017, οι ηλικίας 19 και 25 χρόνων δράστες δεν κατέβαλαν ποτέ το συμφωνημένο αντίτιμο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους ταυτοποίησαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.