ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δημήτρης Καμμένος για το συλλαλητήριο: Αν δεν τους αρέσει το μήνυμα, ας πάμε σε δημοψήφισμα

1 min read

Να ακούσουμε το μήνυμα, ας σταματήσουμε την αριθμολαγνία, είπε – Δεν έχει σημασία αν ήταν 500 ή 600.000 χιλιάδες, σημασία έχει ότι οι Έλληνες δηλώνουν ότι δεν θα παραδώσουμε τον όρο «Μακεδονία», πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι όνομα με αυτόν τον όρο «δεν περνάει» από τη Βουλή

Να σταματήσουμε την αριθμολαγνία καθώς λίγη σημασία έχει αν ήταν 500.000 ή 600.000 ο κόσμος χθες στο Σύνταγμα και να ακούσουμε το μήνυμα των Ελλήνων, ζήτησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

Ο κύριος Καμμένος, που παραβρέθηκε χθες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, εκτίμησε πως ο κόσμος ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο και πως αυτό μεταφράζεται σε ένα 10% σε εκλογικό ποσοστό. Αυτό το κομμάτι του ελληνικού λαού δεν μπορείς να μην το ακούς, τόνισε μιλώντας στον Σκάι.

«Η απαξίωση του μηνύματος πάει στον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς», είπε σχολιάζοντας τόσο την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, όσο και την δήλωση Κοτζιά. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός μας ταυτίζεται με αυτή την ανακοίνωση», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να λες στον κόσμο πήγαινε σε πορεία για το ασφαλιστικό και να του λες μην πηγαίνεις στο χθεσινό συλλαλητήριο, το μήνυμα είναι διχαστικό και είναι απαράδεκτο».
«Απαξιώνω το 10% του ελληνικού λαού;», διερωτήθηκε και επισήμανε πως «αν δεν αρέσει» το μήνυμα του συλλαλητηρίου, «ας πάμε σε δημοψήφισμα». «Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα δεν βοηθά να διχάζουμε τον κόσμο. Να αφήσουμε τα στυλό κάτω και να ακούσουμε το μήνυμα, είναι σημαντικό να ακούσουμε το μήνυμα που ήταν ότι δεν θα παραδώσουμε τον όρο “Μακεδονία”».

Η θέση μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι σταθερή, ο όρος «Μακεδονία» δεν μπορεί να ψηφιστεί και να περάσει από τη Βουλή, επισήμανε και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα φέρει ελληνική κυβέρνηση στη Βουλή όνομα με τον όρο Μακεδονία, πρώτον γιατί δεν θα περάσει κάτι λογικό από τους Σκοπιανούς. Εάν παρά ταύτα έρθει, δεν θα περάσει». «Εγώ προτείνω να μείνουμε μέσα στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, γιατί έτσι υποβοηθάς να περάσει κάτι που δεν θέλεις», τόνισε.

Ο κύριος Καμμένος είπε ακόμα: «Δεν μου άρεσε όταν ήρθε ο Νίμιτς και μου έδωσε πέντε ονόματα, με πέντε Μακεδονίες, δεν μου έδωσε έστω ένα για ξεκάρφωμα» και είπε για τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ πως «έχει κάνει λάθη».

Επανήλθε στο ζήτημα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, λέγοντας: «Να πω ότι αυτός ο πολιτικός χαφιές που μας είπε ότι όφειλε να το κάνει και το έκανε, περιμένω και μία δεύτερη ενημέρωση από τον κύριο, διότι αν δεν κάνει δεύτερη, αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο, δεν είναι φυσιολογικό».

Όσον αφορά στο αν υπάρχουν πιέσεις από το εξωτερικό για λύση του ζητήματος, απάντησε ξεκάθαρα: «Καμία, σας μιλάω μετά λόγου γνώσεως, από τις ΗΠΑ καμία πίεση, από την Ευρώπη δεν υπάρχει γιατί η Γερμανία δεν έχει κυβέρνηση».

Τέλος, όσον αφορά τις φήμες για το αν θα φύγει από τους ΑΝΕΛ, απάντησε: «Δεν αλληθωρίζω πουθενά, δεν με ενοχλεί που με λένε ακροδεξιό, γιατί ξέρω ότι αυτοί που το λένε έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.