ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΔΕΟΣ: Οι προφητείες για Τουρκία και κοροναϊό από τον Άγιο Παΐσιο και τον Κοσμά τον Αιτωλό

1 min read

Συγκλονίζει η επιβεβαίωση όσων είχαν πει οι Πατέρες της Εκκλησίας μας.

Την ώρα που στις Καστανιές του Έβρου η κατάσταση θυμίζει καζάνι έτοιμο να εκραγεί με τις τουρκικές Αρχές να σπρώχνουν τα καραβάνια των μεταναστών στη νεκρή ζώνη ανάμεσα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να τους υποδεικνύει τα περάσματα για να εισβάλουν στο ελληνικό έδαφος, οι ζοφεροί οιωνοί του Αγίου Παϊσίου και του Κοσμά του Αιτωλού μοιάζουν πιο επίκαιροι από ποτέ.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άγιος Παΐσιος «την Ελλάδα την περιμένουν πολλά», με την προφητεία να επιβεβαιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.

«Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει παγκόσμιος», είχε πει ο Άγιος Παΐσιος, αφήνοντας ωστόσο μια χαραμάδα αισιοδοξίας για το μέλλον της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα δοκιμάζεται τα τελευταία 24ωρα

Η Τουρκία με οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης προσπαθεί να κάνει ζημιά στην χώρα μας.

Οι ορδές που έχει εξαπολύσει ο Ερντογάν προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισβάλουν στην Ελλάδα.

Στη νεκρή ζώνη των ελληνοτουρκιών συνόρων γίνεται πόλεμος.

Ενώ η Ευρώπη παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία.

Οι προφητείες του Αγίου Παϊσίου, ωστόσο αναφέρουν πως η πατρίδα μας θα βγει νικήτρια και από τη μάχη αυτή.

Ο ρόλος της Ρωσίας

«Οι τούρκοι και τα κόλλυβα τα έχουν στην μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Πατροκοσμά.

Μάλιστα είχε προφητεύσει και την κρίση στα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας.

«Ο Πατροκοσμάς είχε δίκιο που είπε για τα Εξαμίλια, διότι τα Εξαμίλια δεν είναι ούτε χωριό, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδα και κάθε νησί μας», εξηγούσε ο γέροντας Παΐσιος.

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού», έλεγε τονίζονατς πως το «Εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους…».

«Στην αρχή θα νομίζουν οι Τούρκοι πως νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους», καταλήγει η προφητεία του Αγίου Παϊσίου, κάνοντας λόγο για πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία.

Η ανατριχιαστική προφητεία για τον Κοροναϊό

Εξίσου συγκλονιστικές όμως είναι και οι προφητείες τους για τις σύγχρονες ασθένειες που θερίζουν μεγάλα τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού.

«Σήμερον, αύριον, περιμένωμεν θανατικάς ασθένειας μεγάλας, οπού να μη προφθάσωμενοι ζωναντοί να θάπτομεν τους αποθαμένους», έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και η έξαρση της γρίπης και του κοροναϊού σε Κίνα και Ευρώπη, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις του…

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.