ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεν χορηγούν βίζα τελικά οι ΗΠΑ στον Ντιέγκο Μαραντόνα

1 min read

Οι σχέσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Άλλωστε, ο Αργεντινός πάντα τασσόταν με το πλευρό όσων οι Αμερικανοί θεωρούσαν μεγάλους εχθρούς τους, όπως η Κούβα ή η Βενεζουέλα. Επίσης, δεν δίστασε να… στολίσει και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όλα τα παραπάνω δεν δημιουργούν καμία έκπληξη, στο ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ αρνήθηκε εκ νέου το αίτημά του για έκδοση βίζας. Ο «Ντιεγκίτο» ήθελε να πάει στο Μαϊάμι για μια δικαστική εκκρεμότητα που έχει με την πρώην σύζυγό του, Κλαούντια Βιγιαφάνιε, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι θα συμβεί.

Ο Μαραντόνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο της Βενεζουέλας και είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «chirolita», το οποίο σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «μαριονέτα».

Ο δικηγόρος του 57χρονου τεχνικού, Ματίας Μόρλα, δήλωσε για το περιστατικό, ότι είχε προειδοποιήσει τον πελάτη του να μην μιλήσει στη συγκεκριμένη συνέντευξη για τις ΗΠΑ. Ωστόσο, η δεύτερη ερώτηση που του έγινε ήταν «τι πιστεύεις για τον Ντόναλντ Τραμπ». Εκείνος απάντησε με τον τρόπο που προαναφέρθηκε και ο Μόρλα του είπε: «Έπειτα από αυτό, θα σε εκπροσωπήσω εγώ στο Μαϊάμι».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.