ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεν το χωνεύει με τίποτα ο Γεωργιάδης Ο κύριος Αποστολάκης λέει και ξελέει!

1 min read

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της ΝΔ που δυσανασχέτησαν με το ξέσπασμα του υπουργού Ανάπτυξης

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε βάρος του Ευάγγελου Αποστολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι ότι, δεν δέχτηκε τη θέση που του προτάθηκε. Το κακό είναι ότι την αποδέχτηκε και μετά τις αναρτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Πολάκη, την αρνήθηκε».

«Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου όταν λέω κάτι να το τηρώ»

Μετά τα όσα είπε κατά του Αποστολάκη, τα οποία σε μία δεύτερη ανάγνωση θα μπορούσε κανείς να πει ότι στοχεύουν και «χτυπούν» ακόμα και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού ο Ευάγγελος Αποστολάκης ήταν δική του επιλογή, και σήμερα ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να μιλήσει για αφερεγγυότητα και ανισορροπία στα λόγια του κ. Αποστολάκη.

«Ο κ. Αποστολάκης είπε και μετά το πήρε πίσω» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε, ότι «ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του για τον κ. Αποστολάκη από τη συμπεριφορά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη θέση που του προτάθηκε». Μάλιστα τόνισε ότι «για να αντέξει κανείς μία τέτοια θέση, πρέπει να έχει δυνατός και να έχει αντοχές, κάτι που δεν είδαμε…».

«Δεν κάνει ούτε για καφετζής»

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της της ΝΔ που δυσανασχέτησαν με το ξέσπασμα του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη, καθώς με τις συγκεκριμένες του δηλώσεις ο υπουργός Ανάπτυξης, εκθέτει τον ίδιο τον πρωθυπουργό αφού εκείνος τον επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.