Δεν θα προδώσουμε τους Ιταλούς, λέει η κυβέρνηση της χώρας

Newskamatero
Οι ηγέτες των ιταλικών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού φαίνεται να αψηφούν για άλλη μία φορά τις πιέσεις των αγορών και την κριτική από τις εποπτικές αρχές του κοινοβουλίου για τον προϋπολογισμό, δηλώνοντας ότι δεν θα υπαναχωρήσουν από τα σχέδιά τους για αύξηση των ελλειμμάτων.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο ηγέτης του αντισυστημικού Κινήματος Πέντε Αστέρων, Luigi Di Maio, δήλωσε ότι «δεν θα προδώσει» τους Ιταλούς αλλάζοντας το σχέδιο για τον προϋπολογισμό.

Την ίδια στιγμή, ο ηγέτης της Λέγκας, Matteo Salvini, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση RAI, προειδοποίησε τους «κερδοσκόπους» να μην ποντάρουν στο ότι η κυβέρνηση θα υποχωρήσει.

Ο Salvini τόνισε ότι «ορισμένα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ποντάρουν ότι η Ιταλία θα κάνει πίσω στον προϋπολογισμό. Κάνουν λάθος».
Πηγή: Capital

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Μεγάλη φωτιά στις αποθήκες του Μισσιριάν στην Καβάλα [βίντεο]

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε, περί τις 6:15 το απόγευμα, στην καπναποθήκη Μισσιριάν, λίγο έξω από τον Αμυγδαλεώνα. Η καπναποθήκη είναι κλειστή αυτό το διάστημα, ωστόσο ήταν γεμάτη με εύφλεκτα υλικά -όπως καπνά, έγγραφα κλπ. Επί τόπου έχουν σπεύσει 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία και επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά. […]