ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεν θα γίνουν εμβολιασμοί με Johnson & Johnson στην Ελλάδα – Σε αναμονή για την εισήγηση του ΕΜΑ

1 min read

“Παγώνουν” οι εμβολιασμοί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson έως ότου υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson στη χώρας μας μπαίνουν στον «πάγο» μέχρι να υπάρξει η σύσταση του ΕΜΑ, όπως έκανε γνωστό ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

  • Σε ερώτηση για το εάν από Δευτέρα θα χορηγηθούν τα εμβόλια της Johnson & Johnson απάντησε «όχι».

«Εμείς παραλάβαμε τα εμβόλια την προηγούμενη εβδομάδα. Θα ανοίγαμε την πλατφόρμα αλλά των ραντεβού αλλά με βάση και τις ανακοινώσεις της εταιρίας, η οποία συνέστησε να παραμείνουν τα εμβόλια έτσι και να μην χρησιμοποιηθούν, δεν ανεβάσαμε ραντεβού έτσι ώστε να μην έχουμε τη διαδικασία να τα ακυρώσουμε ή να τα αναβάλλουμε ή να τα μετακινήσουμε. Περιμένουμε τις αποφάσεις του ΕΜΑ έτσι ώστε να αποφασίσουμε το τι θα γίνει» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA το απόγευμα της Παρασκευής.

  • «Δεν είχε κανένας πολίτης ραντεβού με Johnson & Johnson από τη Δευτέρα» διεμήνυσε ακόμη ο κ. Θεμιστοκλέους.

Την Τρίτη η σύσταση του ΕΜΑ

  • Παράλληλα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) τόνισε σήμερα πως θα ανακοινώσει τις συστάσεις του σχετικά με το εμβόλιο της J&J την ερχόμενη Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση θα γίνει στις 20 Απριλίου, στις 18.00 (ώρα Ελλάδας) όπου θα γνωστοποιήσει τα συμπεράσματά του για την ασφάλεια του εν λόγω εμβολίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.