ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεν έχει πει «ναι» στην Ίντερ ο Βαγιαννίδης Ρίχνει την τελευταία ζαριά ο Παναθηναϊκός

1 min read

Χθεσινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ανέφερε πως ο Γιώργος Βαγιανίδης απάντησε θετικά στην Ίντερ για να μετακομίσει στο Μιλάνο.

ΠΗΓΗ: filathlos

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διαψεύδει τη συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά επιβεβαιώνει ότι οι «νερατζούρι» αποτελούν πράγματι τον πιθανότερο προορισμό του.

Η Ίντερ, εξάλλου, προσφέρει σαφώς περισσότερα χρήματα και θέση στην πρώτη ομάδα στον νεαρό άσο, πλην βέβαια του τεράστιου ονόματος που έχει κι ότι βρίσκεται σε ένα από τα top πρωταθλήματα.

Ο Παναθηναϊκός φυσικά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ιταλούς και το μοναδικό «χαρτί» του αφορά στο να πειστεί ο παίκτης για το πλάνο του συλλόγου να τον αξιοποιήσει, αφού αναμένεται να είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία δεξιός μπακ της ομάδας.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, οι πράσινοι θα κάνουν μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια για να τον διατηρήσουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους.

Την ίδια στιγμή η Μονακό μπήκε κι επίσημα στη «μάχη» της απόκτησής του, ενημερώνοντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι αρχίζει συζητήσεις με τον Βαγιαννίδη. Οι Γάλλοι, άλλωστε, έχουν δείξει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.