Δε. Σεπ 21st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεμένους με αλυσίδες μετέφεραν του 2 Έλληνες αιχμαλώτους οι Τούρκοι- Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι! (βίντεο)

1 min read

Νέο βίντεο από τη μεταγωγή στο δικαστήριο της Αδριανούπολης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έδωσαν οι τουρκικές αρχές στη δημοσιότητα.

Το βίντεο μετέδωσε η Χουριέτ και δείχνει τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη να μεταφέρονται στην κλούβα. Είναι σιδεροδέσμιοι και συνοδεύονται από τουλάχιστον τέσσερις άνδρες της στρατοχωροφυλακής.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα με τους Τούρκους να θέλουν να δείξουν ότι δίνουν μεγάλη σημασία στην υπόθεση.

Άλλωστε και στις πέντε φορές που έγινε το δικαστήριο, οι τουρκικές αρχές ήθελαν για επικοινωνιακούς λόγους να εμφανίζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς περίπου σαν… εγκληματίες.

Από την άλλη Μητρετώδης και Κούκλατζης, όπως και τις προηγούμενες φορές δείχνουν ψύχραιμοι, περπατούν σταθερά και ευθυτενείς θέλοντας να δείξουν, όπως και συμβαίνει  ότι το ηθικό τους παραμένει υψηλό.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική δικαιοσύνη είπε νέο «όχι» είπε  στο αίτημα για την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται από τις 3 Μαρτίου στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με την αιτιολογία του δικαστηρίου, συνεχίζονται οι έρευνες των δεδομένων που βρέθηκαν στα κινητά των Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Είναι η πέμπτη φορά που η ελληνική πλευρά προσφεύγει κατά της κράτησης των Μητρετώδη και Κούκλατζη, ενώ οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν νέα αίτηση αποφυλάκισης στα τέλη Αυγούστου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.