ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δείτε σε τι χάλια κατάντησαν οι Τούρκοι την Αγιά Σοφιά Γροθιά στο στομάχι οι εικόνες βεβήλωσης του ιστορικού ναού! Οργή και θλίψη

1 min read

Εξευτελίζουν το μνημείο – σύμβολο της Ορθοδοξίας οι Τούρκοι! Δεν φτάνει που υφάρπαξαν την Αγία Σοφία και την βεβήλωσαν μετατρέποντας την σε τζαμί, τώρα καταστρέφουν ολοσχερώς την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Θλιβερές εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνουν ζημιές στο ναό, βρώμα και εγκατάλειψη. Ο Ερντογάν αδιαφορεί προκλητικά για τις εκκλήσεις της Unesco και επιτρέπει σχεδόν σκόπιμα την καταστροφή του εμβληματικού ναού.

  • Τα ράφια της στα οποία βάζουν τα παπούτσια τους οι μουσουλμάνοι πριν προσευχηθούν είναι μέσα στη βρώμα, ενώ η αυτοκρατορική πύλη 1500 ετών είναι γεμάτη σημάδια λες και την έχουν χτυπήσει με… τσεκούριΚαλώδια κρέμονται πάνω από την εξωτερική είσοδο, ενώ η συσκευή που μετράει την θερμοκρασία και την υγρασία στο ναό δεν έχει μπαταρία!

Σκούπες, φαράσια, καλάθια σκουπιδιών και αναπηρικά αμαξίδια διακοσμούν πλέον τον ιστορικό χώρο, ενώ μόλις εισέλθει κάποιος στο ναό το πρώτο πράγμα που βλέπει είναι πρόχειρες και κακόγουστες ταμπέλες με λάθη…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.