ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δείτε πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι ΚΕΑ

1 min read

Tο ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Τρίτη 27 Αυγούστου. Συνολικά, θα καταβληθούν 57,6 εκατ. ευρώ σε 272.643 δικαιούχους-νοικοκυριά με περισσότερα από 482.000 μέλη.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά με το επίδομα, η πληρωμή θα ξεκινήσει από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας ενώ η πίστωση των χρημάτων θα αφορά τους δικαιούχους που έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους μέχρι 31 Ιουλίου 2019.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Υπενθυμίζεται πως η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.