ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δείτε LIVE τη συνέντευξη Τύπου των Αλβέρτη – Διαμαντίδη

1 min read

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει τα χαρτιά της ενόψει της νέας σεζόν, μέσα από συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (3/7, 12:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα εποχή, με την αλλαγή στο διοικητικό σχήμα της ομάδας και το μεσημέρι της Παρασκευής (3/7, 12:00) οι «πράσινοι»… παρουσιάζονται στον κόσμο τους.

Ο… νέος Παναθηναϊκός αποκαλύπτεται στο ΟΑΚΑ! Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης παραθέτουν συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναλύουν το πλάνο της νέας σεζόν και παρουσιάζουν την επόμενη μέρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Τους δύο “θρύλους” των “πράσινων” πλαισιώνουν ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Τάκης Τριαντόπουλος, και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Βόβορας. Στο χώρο βρίσκεται και ο αρχηγός των “πρασίνων”, Ιωάννης Παπαπέτρου.

Από την ανακοίνωση της κοινής παρουσίας των δύο εμβληματικών αρχηγών της σύγχρονης εποχής της ομάδας μπάσκετ υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού. Να αναφέρουμε ότι ο πρώην συμπαίκτης των δύο αρχηγών του “τριφυλλιού”, Γιώργο Καλαϊτζής, θα είναι ο νέος team manager της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουνίου και μετά από μια ιστορική συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ενασχόλησης του με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας τον απολογισμό των 33 ετών παρουσίας της στη διάρκεια της οποίας δαπάνησε περισσότερα από 450 εκατομμύρια ευρώ και έφερε στο «τριφύλλι» 41 τίτλους. Λίγες εβδομάδες μετά, ο Μάνος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τους “πράσινους”.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.