ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δείτε καρέ-καρέ πως έγινε η ληστεία-μαμούθ στη Θεσσαλονίκη

1 min read

Μεγάλο χρηματικό ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, χρυσές λίρες και ακριβά κοσμήματα άρπαξαν άγνωστοι μέσα από χρηματοκιβώτιο σε βίλα βιομηχάνου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η διάρρηξη σημειώθηκε προχθές το βράδυ, όταν ο βιομήχανος και η οικογένειά του ήταν στο εξοχικό σπίτι τους στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, ο βιομήχανος ενημερώθηκε… online για τη διάρρηξη, καθώς το σύστημα συναγερμού ενεργοποιήθηκε και έστειλε ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνό του για την παραβίαση της βίλας.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., οι διαρρήκτες είχαν «κάνει φτερά», όταν τα περιπολικά έφτασαν στη βίλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες επιχείρησαν να αδρανοποιήσουν τον συναγερμό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν πτοήθηκαν, μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και το παραβίασαν, αρπάζοντας από μέσα ό,τι περιείχε. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε όχημα που είχαν σταθμεύσει κοντά και εξαφανίστηκαν.

Το Open παρουσίασε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την οικία με κλεμμένο όχημα, το οποίο το είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σπίτι που διέρρηξαν από την περιοχή της Θέρμης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.