ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δακρυσμένοι οι παίκτες της Φιορεντίνα λένε «αντίο» στον Αστόρι [ εικόνες & βίντεο]

1 min read

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το «Αρτέμιο Φράνκι» με την ομάδα της Φιορεντίνα να αποτίει φόρο τιμής στον συμπαίκτη του.

Ο Ντάβιντε Αστόρι πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν με την αποστολή της Φιορεντίνα στο Ούντινε για τον αγώνα με την Ουντινέζε. Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος τόσο την ομάδα όσο και μια ολόκληρη πόλη η οποία θρηνεί για τον χαμό του 31χρονου άσου.

Έτσι, έξω από το «Αρτέμιο Φράνκι», το γήπεδο της Φιορεντίνα, απλός κόσμος αφήνει ένα λουλούδι, μια φωτοιγραφία, ένα κασκόλ, μια μπλούζα με το Νο 13 του Αστόρι για να τιμήσουν τον capitano τους. Το μεσημέρι της Τρίτης ήταν η σειρά της ομάδας να βρεθεί έξω από το γήπεδο σε μια ιδιαίτερη συγκινητική σκηνή.

Στο αντίκρισμα της θέας με τα κασκόλ και τις φωτογραφίες του Αστόρι, ο τεχνικός των «βιόλα», Στέφανο Πιόλι, δάκρυσε όπως και ο κολλητός του Ρικάρντο Σαπονάρα, ενώ ο Μπαντέλι κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Στη συνέχεια τοποθέτησαν μια φανέλα του αρχηγού τους με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών ενώ κόλλησαν και μια αφίσα με μηνύματα αγάπης προς τον συμπαίκτη τους και στην συνέχεια αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια.

Πηγή: gazzetta.gr 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.