ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δάκης: Είχα καρκίνο και δεν μου το είχαν πει [βίντεο]

1 min read

Στα παρασκήνια της πρώτης του φοράς στο Ηρώδειο, ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης γύρισε πίσω το χρόνο στον περασμένο Απρίλιο και μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας του, το οποίο αποδείχτηκε πολύ πιο σοβαρό απ΄αυτό που του είχαν πει. Εξηγεί μάλιστα ότι στην περίπτωσή του οι γιατροί επέλεξαν να μην του το πουν και να το μάθει μόνο όταν θα είχε αντιμετωπιστεί επιτυχώς.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο Δάκης περιέγραψε ότι του βρήκαν καρκίνο στο παχύ έντερο και μπήκε σε διαδικασία χημειοθεραπειών για να το αντιμετωπίσει. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι δεν έχει ιδέα αν τελικά πρόλαβε εκείνος το να μην γίνει μετάσταση ή αν οι γιατροί το ανακάλυψαν στην πορεία κι επέλεξαν να μην του το πουν.

«Είχα ένα μικρό καρκίνο στο παχύ έντερο. Δεν ξέρω αν το πρόλαβα ή όχι. Με πρόλαβαν οι γιατροί μάλλον και τη γλίτωσα. Ξεκίνησαν ξαφνικά ένα βράδυ φοβεροί πόνοι στην κοιλιά. Δεν ήξερα τι ήταν.

Πήγα και δεν μπορούσαν να μου κάνουν κολονοσκόπηση γιατί είχε φράξει το έντερό μου από τον πολύποδα αυτόν που υπήρχε μέσα και αποφάσισαν να τον βγάλουν. Χειρουργώντας το όμως είδαν μια κύστη στο συκώτι και νόμιζαν ότι ήταν η μετάσταση που πήγε από το έντερο στο συκώτι, ενώ δεν ήταν. Ήταν μια κύστη που υπήρχε πάντα. Περιμέναμε 6 μήνες.Έκανα χημειοθεραπείες και τη γλίτωσα.

Δεν μου το είπαν, το έμαθα κατόπιν εορτής και καλύτερα. Απλώς τους έβλεπα όλους με πολλή αγάπη που με κοίταζαν και λέω τι έπαθαν; Ήταν περισσότερο σοβαρό από ότι είχε μαθευτεί.»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.