ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Dailymail: Επιστήμονες: καλύτερα καθόλου εμβόλιο παρά ένα αναποτελεσματικό εμβόλιο!

1 min read

Η ανάπτυξη ενός ασθενώς αποτελεσματικού εμβολίου θα μπορούσε πραγματικά να επιδεινώσει την πανδημία Covid-19”

Ο αγώνας δρόμου για εμβόλιο κατά του coronavirus εμπεριέχει το κίνδυνο για επιδείνωση της πανδημίας αν αναπτυχθεί ένα αναποτελεσματικό εμβόλιο προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Ειδικοί δήλωσαν στον ΠΟΥ ότι ένα αναποτελεσματικό εμβόλιο είναι χειρότερο από κανένα εμβόλιο. Ένας επιστήμονας της Οξφόρδης έπληξε επίσης τον «καπιταλιστικό» αγώνα για να βρει μια θεραπεία Covid-19. Οι υπουργοί δήλωσαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα προωθήσει οποιοδήποτε εμβόλιο μέσω της κανονιστικής διαδικασίας.

Ο παγκόσμιος αγώνας για ένα εμβόλιο κορωνοϊού θα μπορούσε να διακινδυνεύσει την επιδείνωση της πανδημίας, προειδοποιούν κορυφαίοι επιστήμονες. Εμπειρογνώμονες που συμβουλεύουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας λένε ότι ένα αναποτελεσματικό εμβόλιο είναι χειρότερο από κανένα εμβόλιο, καθώς θα εφησύχαζε τους ανθρώπους.

Ένας κορυφαίος επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έψεξε επίσης τον «καπιταλιστικό» αγώνα κέρδους για να βρεθεί μια θεραπεία Covid-19.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων για τη δοκιμή εμβολίων αλληλεγγύης προειδοποίησε: «Η ανάπτυξη ενός ασθενώς αποτελεσματικού εμβολίου θα μπορούσε πραγματικά να επιδεινώσει την πανδημία Covid-19 εάν οι αρχές υποθέσουν λανθασμένα ότι προκαλεί σημαντική μείωση του κινδύνου ή εάν τα εμβολιασμένα άτομα πιστεύουν εσφαλμένα ότι είναι ανοσοποιητικά».

dimpenews.com

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.