ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δ.Καμμένος: «Η κυβέρνηση έλεγε ψέματα – Υπήρχαν ήδη 40 σοροί στην Ραφήνα πριν την σύσκεψη ενημέρωσης»

1 min read

Σε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στην τραγωδία των πυρκαγιών της ανατολικής Αττικής ο οποίος  κατήγγειλε ότι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας οι αρχές γνώριζαν για τους δεκάδες νεκρούς και τα μεσάνυχτα το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στείλει 40 σάκους για σορούς στον δήμο Ραφήνας.

Όμως την Δευτέρα τα μεσάνυχτα, μπροστά στις κάμερες, στην σύσκεψη ενημέρωσης του πρωθυπουργού, πουθενά δεν αναφέρθηκαν οι νεκροί και μάλιστα έλεγαν στον πρωθυπουργό ότι «η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση»!

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7» ο Δημήτρης Καμμένος κατήγγειλε ότι την ώρα της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπου δεν είχε γίνει καμία αναφορά σε νεκρούς, το ΚΕΕΛΠΝΟ συνοδεία αστυνομικών έστειλε στον δήμο Ραφήνας 40 σάκους για την περισυλλογή πτωμάτων.

Η καταγγελία Καμμένου επιβεβαιώνει πως οι αρχές είχαν ήδη εικόνα για δεκάδες νεκρούς. Μάλιστα, ο ιδιος λέει πως όταν στάλθηκαν οι 40 σάκοι η απάντηση από την Ραφήνα ήταν ακόμα πιο σοκαριστική: «Τόσους λίγους σάκους φέρατε;».


Μάλιστα αναφερόμενος ο Δ.Καμμένος στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου μία ημέρα μετά την τραγωδία, για ευθύνες των πολιτών στο Μάτι και τα αυθαίρετα  σπίτια, δηλώσεις οι οποίες έπαιξαν ακόμη και σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, δήλωσε: «Θεωρώ πολιτική αλητεία αυτό που είπε ο Πάνος Καμμένος».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.