ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δ. Γιαννακόπουλος: Μόνο η τρέλα για την ομάδα φέρνει τη λογική

1 min read

Για τη μεταγραφή του Τζίμερ Φριντέτ και το πρότζεκτ του Βοτανικού μίλησε σήμερα το πρωί στον “Sport FM” o Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είπε μεταξύ άλλων ο ηγέτης της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού…

Για τη μεταγραφή  του Φριντέτ:

«Eγώ νόμιζα με όλα αυτά που διάβαζα ότι όλα αυτά ήταν ένα κόλπο, ότι δεν επρόκειτο να έρθει ο Φριντέτ… Υπήρχαν αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τα φορολογικά θέματα, δυστυχώς στην Ελλάδα αυτά προκαλούν έξτρα ζητήματα. Πρέπει να τηρηθεί το Financial Fair Play που υποτίθεται ότι ισχύει εδώ και δύο χρόνια στην Ευρωλίγκα. Αν είχε εφαρμοστεί, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινούσε ως ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο. Στην Ευρωλίγκα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηροί. Δεν γίνεται σε ομάδες με 3 εκατ. ευρώ έσοδα να βάζει άλλα 47 εκατ. ευρώ ο ιδιοκτήτης. (…) Από το 2012, από την πρώτη θητεία του Αργύρη Πεδουλάκη, προσπαθούμε να πάρουμε τον Φριντέτ, μπορέσαμε να την κάνουμε εφέτος αυτή τη μεταγραφή. Υπήρχε μια θετική διάθεση, είχε μιλήσει με τον μάνατζέρ του και ο κ. Πιτίνο».

Για τις οικονομικές διαστάσεις της μεταγραφής:

«Το μπάσκετ είναι ένα ζημιογόνο άθλημα, μόνο η τρέλα και η αγάπη για την ομάδα το φέρνει στη λογική».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Πεδουλάκη ότι θα πετύχει όλους τους στόχους. Πάντα διεκδικούμε την κορυφή, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα στην Ευρωλίγκα, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Για την «υποβάθμιση» των εθνικών πρωταθλημάτων από την Ευρωλίγκα:

«Τα εθνικά πρωταθλήματα είναι ύψιστης σημασίας. Η Ευρωλίγκα είναι 1-2 φορές την εβδομάδα. Η καλώς εννοούμενη αντιπαλότητα πρέπει να υπάρχει στα πρωταθλήματα όλων των χωρών. Με τον Ολυμπιακό θα έχουμε αυτή την αντιπαλότητα στο Κύπελλο, στην Ευρωλίγκα… Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός θα έχει τα δικά του ντέρμπι με το Πευκοχώρι και με όλες τις άλλες ομάδες…».

 Για την ανακοίνωση των τρόπων εισφοράς των φίλων του Παναθηναϊκού:

Θα ήθελα πρώτα να διασφαλίσω το πρότζεκτ του Βοτανικού και εν συνεχεία να κάνουμε αυτή την προσπάθεια, αλλά ήταν τέτοια η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου που ανακοινώσαμε από τώρα πώς μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο. Ζούμε συγκινητικές στιγμές, είναι ατελείωτα τα mail και τα μηνύματα, έχουν γίνει πολλές καταθέσεις. Μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί κάποιος να βάλει πολύ μεγάλο ποσό, αλλά όταν έρθει η ώρα πιστεύω ότι όλοι θα ευαισθητοποιηθούν και θα ανταποκριθούν. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μείνει κάποιος εκτός, κάποιος εφοπλιστής, κάποιος επιχειρηματίας, κάποιος πρώην σπουδαίος αθλητής ή προπονητής του συλλόγου. Έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας, είμαι βέβαιος ότι και με τις κινήσεις που θα κάνει και ο Ερασιτέχνης για να καταλάβουν όλοι τι διακυβεύεται θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση».

Για το γήπεδο μπάσκετ στον Βοτανικό και την προοπτική της κατασκευής του σε όμορο οικόπεδο:

«Προς εκεί οδεύουμε, αλλά πρώτα πρέπει να τα βάλει κάτω η ομάδα εργασίας και να δει ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για το γήπεδο μπάσκετ. Με τον κ. Μπακογιάννη είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσουμε. Όπως είπε και ο ίδιος «αν δεν γίνει, θα φταίμε εμείς»! Ο κ. Μπακογιάννης έχει σθένος, δεν κρύβεται. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, είναι ο πιο σημαντικός κρίκος για την υλοποίηση του έργου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας νομίζω θα μπορέσουμε να κάνουμε και την παρουσίαση για να καταλάβει ο κόσμος πού πάνε τα χρήματα, πόσα έχουν μπει, τα πάντα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.