ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χυδαία επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου με τον ανώτατο δικαστικό

1 min read

Φοβούνται αλυσιδωτές αντιδράσεις αναφορικά με κυβερνητικές επιλογές

Τις τελευταίες ώρες επιχειρείται μία πρωτοφανής απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου στο οποίο πρωταγωνιστεί ανώτατος δικαστικός λειτουργός, από τις αποφάσεις του οποίου καθορίζονται οι τύχες εκατομμυρίων Ελλήνων. Μιλάμε για την υπόθεση με τους τρεις νεαρούς – ερευνάται η ακριβής ηλικία τους — οι οποίοι φέρονται να διατηρούσαν στενές προσωπικές σχέσεις με τον δικαστή, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, τους προμήθευε με σκληρά ναρκωτικά.

Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν κάποιους να προσπαθούν να υποβιβάσουν την κατηγορία σε πλημμεληματική, προκειμένου ο δικαστής να πέσει στα «μαλακά».

Ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας δεν έχει λάβει πειθαρχικά μέτρα.

Εξαιρετικά ύποπτη είναι και η απόλυτη συγκάλυψη της ταυτότητας και ειδικά της ηλικίας των νεαρών οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα έχει ήδη λάβει και ευρωπαϊκές διαστάσεις, ενώ άλλοι ανώτατη δικαστικός που συνδέεται προσωπικά με τον συγκεκριμένο δικαστή, προσπαθεί να διαστρέβλωση την πραγματικότητα προκειμένου να διατηρήσει τις στενές σχέσεις που διατηρεί με την κυβέρνηση. Τόσο στενές που έχουν οδηγήσει στην επιλογή της – σκανδαλώδη για πολλούς – σε θέση ύψιστης θεσμικής σημασίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.