ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χρυσοχοΐδης: Συλλήψεις και διώξεις για όποιον δεν υπακούει σε μάσκες και καραντίνα

1 min read

Έχουμε λένε δημοκρατία και αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακουστεί! Στο όνομα αυτής λοιπόν της ψεύτικης δημοκρατίας, όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει τα μέτρα με τα οποία καταστρέφουν μια ολόκληρη χώρα, θα συλλαμβάνεται.

Λογοκρισία απόλυτη ακόμη και στο διαδίκτυο και όπως επίσημα ανακοινώθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό αναρτήσεων στο Διαδίκτυο, οι οποίες τάσσονται κατά των μέτρων, ώστε να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις των «αντιφρονούντων».

Στο υλικό, προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση, περιλαμβάνονται αναρτήσεις όπου γίνονται αναφορές σε μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ή αμφισβητούν τη «γραμμή ΠΟΥ και επιτροπής λοιμωξιολόγων» σχετικά με τον ιό.

«Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο» ανέφερε ο Χρυσοχοΐδης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.