ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χειροπέδες σε 44χρονο που απειλούσε ότι θα σκότωνε τη σύζυγο και τον κουνιάδο του με καραμπίνα!

1 min read

«Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου…», φώναζε στον πεθερό του, έξω από το σπίτι του

Με καραμπίνα απειλούσε ότι θα σκότωνε τη σύζυγό του και τον αδερφό της ένας 44χρονος σε χωριό της Φθιώτιδας, ο οποίος από σήμερα το πρωί βρίσκεται έγκλειστος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας, έχοντας οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο 44χρονος πήγε έξω από το πατρικό της συζύγου του, όπου τις τελευταίες ημέρες έχει καταφύγει εκείνη μαζί με τα δύο παιδιά τους και κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια, εκτόξευε απειλές πως θα σκότωνε την ίδια και τον αδελφό της. «Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου…», φώναζε στον πεθερό του, στρέφοντας το όπλο προς το μέρος τους.

Ευτυχώς, χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση των συγγενών της συζύγου του επίδοξου φονιά, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τον 44χρονο, πάντως, να πυροβολεί δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, προτού αποχωρήσει από το σημείο. Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτοφώρω, όπου πήρε προθεσμία για αύριο Τρίτη, ενώ μέχρι να γίνει το δικαστήριο βρίσκεται υπό κράτηση.

Χρήση βίας που έγινε συνήθεια

Οι πληροφορίες λένε πως ο 44χρονος κατηγορείται για το γεγονός ότι έχει βιαιοπραγήσει επανειλημμένα τόσο απέναντι στη σύζυγό του, όσο και στον έφηβο γιο του, ο οποίος στους καβγάδες παίρνει πάντα το μέρος της. «Φτάσαμε λίγο πριν το πάτημα της σκανδάλης για να έχουμε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σαν αυτά που το τελευταίο διάστημα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία…», λέει στο LamiaReport ο δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης, ο οποίος, ως συνήγορος της συζύγου, κάνει λόγο για χρήση βίας σε βάρος της που «έγινε συνήθεια».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Δημήτρης Κρούπης, δήλωσε στο LamiaReport.gr πως είναι μια δύσκολη υπόθεση για την υπεράσπιση, τονίζοντας, πάντως, ότι από τη πλευρά του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για λυθεί το θέμα που υπάρχει στο ζευγάρι με το θεσμό της «Ποινικής Διαμεσολάβησης» και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.