ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Οκτωβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χανιά: Ταυτοποιήθηκαν οι γονείς των τεσσάρων από τα εννέα βρέφη που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες

1 min read

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η ταυτοποίηση των γονιών των μωρών, που γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων από παρένθετες μητέρες.

Έτσι σήμερα στάλθηκαν τα αποτελέσματα για τέσσερα από τα εννέα συνολικά βρέφη, που είναι υγιέστατα και φιλοξενούνται στη Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου Χανίων.

Και στις 4 περιπτώσεις υπήρξε θετικό αποτέλεσμα. Έτσι δύο ζευγάρια από την Αυστραλία και ένα ζευγάρι από την Ιταλία, πήραν -μετά και τη θετική γνωμοδότηση της Εισαγγελέα τα μωρά τους. Ένα ζευγάρι Ιταλών αποχώρησε με δίδυμα και δύο ακόμα ζευγάρια Αυστραλών έφυγαν με τα μωρά τους. Από το Νοσοκομείο αποχώρησαν και οι παρένθετες μητέρες.

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα για 4 ακόμα μωρά -δύο δίδυμα και δύο μονά- αφού έχουν εμφανιστεί και έχουν δώσει δείγμα DNA ένα ζευγάρι Ιταλών, ένα ζευγάρι Βρετανών και ένα ζευγάρι Ελλήνων. Τη Δευτέρα οι γονείς, που πήραν τα μωρά θα επιστρέψουν στο Νοσοκομείο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, ενώ οι γιατροί της Μονάδας Νεογνών θα εξετάσουν τα βρέφη.

Πηγή ertnews.gr Ρεπορτάζ Κατερίνα Πολύζου

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.