ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χανιά: Προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή πήραν οι συλληφθέντες για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

1 min read

Προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή το πρωί ζήτησαν και πήραν χθες οι εννέα συλληφθέντες που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων μέσω της «βιομηχανοποίησης γεννήσεων».

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν χθες το κατώφλι του εισαγγελέα λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα και μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που διήρκησε 7 ώρες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 73χρονου γιατρού μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: “Η υπόθεση είναι εξαιρετικά συνθέτη. Είναι πρωτόγνωρη και για τα δεδομένα της περιοχής, αλλά ενδεχομένως και για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει μια μακρά επεξεργασία από τις εισαγγελικές αρχές. Πήραμε προθεσμία για την απολογία γιατί ο όγκος της δισκογραφίας είναι δυσθεώρητος”.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο εντολέας του υποστηρίζει ότι “ο μοναδικός του στόχος ήταν να ενισχύσει ανθρώπους που είχαν στόχο να γίνουν γονείς και ότι με την επεξεργασία που θα γίνει, θα αναδειχθεί η πραγματική διάσταση και αυτή θα είναι διαφορετική από αυτή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στα μέσα ενημέρωσης”.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.