ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Αυγούστου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χάνει το σπίτι της για 15.000 ευρώ για χρέη από πιστωτική κάρτα

1 min read

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια. καθώς δικαστικός επιμελητής εμφανίστηκε για να πάρει τα κλειδιά για χρέος σε κάρτες ύψους 15.000 ευρώ.

Έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου βρέθηκαν μέλη συλλογικοτήτων τα οποία απέτρεψαν την είσοδο του δικαστικού επιμελητή, ο οποίος είχε μαζί του και κλειδαρά με την Ιωάννα Κολοβού να ζητά από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να μεταφέρει το αίτημά της η κατάσχεση να παραταθεί για διάστημα 3-4 μηνών.

«Και μόνη μου να είμαι, δεν θα πάρουν τα κλειδιά, δεν θα ανοίξω», διεμύνησε παράλληλα η γυναίκα, η οποία παράλληλα σημείωσε πως θα παραμείνει ταμπουρωμένη στο σπίτι της μαζί με τον γιο της.

Όπως έχει υποστήριξει η Ιωάννα Κολοβού, «δεν είναι καν δάνειο αυτό που είχα πάρει, ήταν κάρτες, όταν η Εθνική έλεγε όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα, μάζεψα και εγώ τις κάρτες και το χρέος ήταν 15.000. Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο. Αυτό το χρέος σιγά – σιγά γιγαντώθηκε».

Με ειδοποιήσανε κάποια στιγμή, έδωσα άλλες 5.000 ευρώ οι οποίες χάθηκαν, εξαφανίστηκαν και ξαφνικά εκπλειστηριάστηκε το σπίτι. Ήρθε ένας κύριος και μού είπε σε τρεις μέρες να βγω από το σπίτι και να παραδώσω τα κλειδιά, χωρίς να με ειδοποιήσουν ως όφειλαν δύο μήνες πριν, σύμφωνα με τον νόμο.

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση.

Καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία. Με το που ήρθε ο κλητήρας νιώθω παράνομη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω φοβερά άσχημα.

Δημοσίευση στα Social Media