ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Champions League: πότε θα γίνουν οι αγώνες των play offs Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

1 min read

Η UEFA γνωστοποίησε το πότε θα γίνουν οι αγώνες των play offs του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του «ζευγαριού» Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας και ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί από τη Μπενφίκα, την Κράσνονταρ.

Τα προκριματικά του Champions League έχουν αρχίσει από τον Αύγουστο, ενώ ακόμα παιζόταν το Final-8 στη Λισαβόνα, με τις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν σταδιακά στη μάχη. Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή και μετά τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας έχει μπροστά του το πολύ δύσκολο έργο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα σε μονή νοκ-άουτ αναμέτρηση στην Τούμπα έτσι ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τους Λουζιτανούς στις 15 Σεπτεμβρίου στην Τούμπα, σε αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 21:00 το βράδυ. Αυτό, ωστόσο, ήταν γνωστό με την UEFA να ενημερώνει τα κλαμπ και για τις ημέρες και τις ώρες αγώνων των play offs. Εκεί θα είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα περιμένει τον νικητή του «ζευγαριού» Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ομάδα που θα προκριθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, σε αγώνα που θα αρχίσει στις 22:00. Ο επαναληπτικός σε Κύπρο ή Σερβία, θα γίνει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου επίσης στις 22:00.

Από την πλευρά του, αν προκριθεί, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Ρωσία για τον αγώνα με την Κράσνονταρ που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00, ενώ η ρεβάνς στην Τούμπα θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου επίσης στις 22:00 το βράδυ…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.