ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Champions League, Νάπολι – Λίβερπουλ 1-0: Colpo grosso η Νάπολι

1 min read

Η Νάπολι φάνηκε διαβασμένη, πίεσε την Λίβερπουλ, είχε δοκάρι και στο 90′ με τον Ινσίνιε πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ (1-0) που την βάζει στο κόλπο της πρόκρισης.

Κάρλο Αντσελότι σημαίνει Champions League και αυτό το κατάλαβε η περσινή φιναλίστ στον αγώνα του San Paolo καθώς δέχθηκε πίεση στο δεύτερο μέρος και στο τέλος λύγισε. Η Νάπολι άφησε πίσω την άσχημη ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα και είναι πλέον μόνη πρώτη με 4 βαθμούς στον ‘όμιλο του θανάτου’ τον οποίο συμπληρώνει η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λορέντζο Ινσίνιε πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 90′ για τους Vesuviani, δυσάρεστη είδηση ότι ο Ναμπί Κεϊτά αποχώρησε τραυματίας στο 19′ για τους Reds.

Καλά διαβασμένη φάνηκε η Νάπολι κόντρα στην Λίβερπουλ την οποία περιόρισε αισθητά από την αρχή. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 10′ όταν ο Ινσίνιε έφυγε και έπιασε το αριστερό αλλά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ και στο 19′ τα νέα για τους Reds δεν ήταν καλά καθώς έχασαν με τραυματισμό τον Ναμπί Κεϊτά. Ο ρυθμός ήταν καλός, οι δύο ομάδες έδειχναν διάθεση να φύγουν στην κόντρα, όμως δεν ήταν εύκολο. Στο 33′ δημιουργήθηκε η επόμενη καλή στιγμή, με τον Μίλικ να κάνει το σουτ και τον Αλισον να αποκρούει με το ένα χέρι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μίλνερ έκανε δολοφονικό μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα, όμως τη γλίτωσε με κίτρινη.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αντσελότι πίεσε περισσότερο και έσπρωξε πιο βαθιά την Λίβερπουλ. Στο 50′ και το 51′ ο Μίλικ δοκίμασε το ισχυρό αριστερό του αλλά ο Αλισον ήταν εξαιρετικός και όσο τα λεπτά περνούσαν φαινόταν ότι οι Ιταλοί ήταν σαφώς πιο επιθετικοί. Ο Αντσελότι προτίμισε να να αφήσει τον Πολωνό φορ να κουράζει τους αντιπάλους και στο τελευταίο 20λεπτο έβαλε τον Μέρτενς σε ένα κόλπο που του βγήκε. Στο 73′ ο Βέλγος έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Καγιεχόν που δεν τα κατάφερε και στο 81′ είχε δοκάρι με πλασέ στην κίνηση. Τελικά το χρυσό γκολ για τους Partenopei πέτυχε στο 90′ ο Ινσίνιε σπρώχνοντας την μπάλα στην κενή εστία από την τέλεια ζυγισμένη πάσα του Καγιεχόν από δεξιά (1-0).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μακσίμοβιτς, Χάμσικ (81′ Ζιενλίνσκι), Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ (68′ Βέρντι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (68′ Μέρτενς).

Αλισον (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Ναμπί Κεϊτά (19′ Χέντερσον), Μίλνερ (76′ Φαμπίνιο), Μανέ (89′ Στάριτζ), Σαλάχ, Φιρμίνο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.