ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χαλκίδας Αδίστακτοι ληστές έστειλαν στο νοσοκομείο ηλικιωμένο άνδρα, 90 ετών,για 80 ευρώ!

1 min read

Αδίστακτοι ληστές έστειλαν στο νοσοκομείο ηλικιωμένο άνδρα, 90 ετών, που έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους, αφού τον χτύπησαν χωρίς έλεος.

Ο ηλικιωμένος μιλώντας στην κάμερα του Star, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε και θα μπορούσε να του κοστίσει την ίδια τη ζωή του: «Μου δίνει μια σπρωξιά και με πλάκωσε στις μπουνιές. Λέω “ό,τι λεφτά έχω θα στα δώσω”. Μου έβγαλαν τα δόντια. Με ξάπλωσε κάτω και με χτύπαγε. Και από τον λαιμό με έπιασε να με πνίξει. Με χτύπαγε, φώναξα βοήθεια αλλά δεν παρουσιάστηκε κανένας»!

Στο σπίτι του κύριου Γιώργου εισέβαλαν μέρα μεσημέρι τρία άτομα. Οι δράστες ήταν δύο γυναίκες και ένας άνδρας, με τον 37χρονο να είναι σεσημασμένος για παρόμοια αδικήματα, που μάλιστα πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

«Είναι κακοί άνθρωποι, για 100 ευρώ σκοτώνουν! Οι δικαστές πρέπει να τους δικάζουν αυστηρά, διότι τους βγάζουν την άλλη μέρα έξω και κάνουν την ίδια δουλειά» λέει χαρακτηριστικά ο 90χρονος.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας, μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις αδίστακτους ληστές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.