ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Bundesliga Μπάγερν Λεβερκούζεν 1-2

1 min read

Τον τελευταίο καιρό η Μπάγερν Μονάχου έμοιαζε διαστημική. Από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 16-0! Η προϊστορία ήταν το ίδιο σοκαριστική καθώς η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε κερδίσει όλες κι όλες τρεις φορές σε 43 επισκέψεις στο Μόναχο!

Κι όμως, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Κι οι «ασπιρίνες» βρήκαν τρόπο και απέδρασαν με το διπλό από την έδρα της Μπάγερν (1-2) κι έβαλαν ακόμη μεγαλύτερη φωτιά στην απίθανη εφετινή Bundesliga.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης έκπληξης από τη Λεβερκούζεν ήταν ο Λίον Μπέιλι. Ο Τζαμαϊκανός θύμιζε… Μπολτ, τα σπριντ του ήταν ένας διαρκής μπελάς για την άμυνα της Μπάγερν. Δύο έξοχα τελειώματα (10’, 35’) μετά από ισάριθμες μπαλιές του Φόλαντ στον κενό χώρο έφεραν ισάριθμα γκολ, με την Λεβερκούζεν να απαντά άμεσα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Τόμας Μίλερ (34’).

Στα άλλα ματς της 13ης αγωνιστικής ξεχώρισαν η νίκη της Ντόρτμουντ στο Βερολίνο επί της Χέρτα (1-2), αλλά και η επικράτηση της Λειψίας στην έδρα της Πάντερμπορν (2-3). Με αυτή τη νίκη μάλιστα η Λειψία πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου γίνεται χαμός με τις οχτώ πρώτες ομάδες να απέχουν μόλις έξι βαθμούς!

Βαθμολογία: Λειψία 27, Γκλάντμπαχ 25 (με αγώνα λιγότερο), Σάλκε 25, Μπάγερν 24, Ντόρτμουντ 23, Φράιμπουργκ 22 (με αγώνα λιγότερο), Λεβερκούζεν 22, Χοφενχάιμ 21.

Δείτε τα highlights από τη νίκη της Λεβερκούζεν επί της Μπάγερν

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.