ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Bullying σε σχολείο του Βόλου: Μαθητής έσπασε το δάχτυλο 15χρονης Συμμαθητές την απειλούσαν με μαχαίρια και κατσαβίδια

1 min read

Οι γονείς μιας 15χρονης μαθήτριας στον Βόλο, κατέθεσαν μήνυση για εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και απειλή σε βάρος της κόρης τους από συμμαθητές της.

Η ζωή του κοριτσιού στο σχολείο είχε μετατραπεί σε μαρτύριο, αφού ζούσε καθημερινά μια κόλαση, με περιστατικά άγριου bullying στον χώρο του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον πατέρα της μαθήτριας, την προηγούμενη Παρασκευή η κόρη του βρήκε έναν αναπτήρα στις τουαλέτες του σχολείου και θέλησε να τον παραδώσει στους καθηγητές. Η πράξη της ενόχλησε κάποιους συμμαθητές και ένας από αυτούς, που πηγαίνει σε μικρότερη τάξη, της έσπασε το δάχτυλο στην προσπάθειά του να πάρει με το ζόρι τον αναπτήρα από τα χέρια της. Οι γονείς πήγαν το παιδί στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού, οι συμμαθητές της, την έχουν απειλήσει ακόμη και με μαχαίρι. Ο πατέρας έχει ζητήσει προστασία για το παιδί του από τον Εισαγγελέα καθώς και συνδρομή κοινωνικών λειτουργών. «Το παιδί μου δεν έχει πειράξει κανέναν. Κατεβαίνει από το λεωφορείο να πάει σχολείο και την χτυπάνε, της αρπάζουν την τσάντα, έχει ξεφύγει η κατάσταση», είπε ο πατέρας, σύμφωνα με το gegonota.news.

Συμμορία μαθητών απειλούσε με μαχαίρι και κατσαβίδι την 15χρονη

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι 3 συμμαθητές, τους οποίος χαρακτήρισε «συμμορία», χτυπούσαν και απειλούσαν την 15χρονη συστηματικά με μαχαίρι και κατσαβίδι, εντός και εκτός σχολείου. «Το παιδί τα κρατούσε μυστικά και δεν μπορούσαμε να μάθουμε κάτι. Το βλέπαμε χτυπημένο και έλεγε ότι έπεσε ή ότι χτύπησε στο μπάσκετ. Πριν ένα μήνα ήρθε κουτσαίνοντας γιατί την σπρώξανε και χτύπησε στον αστράγαλο. Μόλις κατέβαινε από το λεωφορείο για να μπει στο σχολείο, την χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι. Οι εκπαιδευτικοί φέτος είναι καινούργιοι σε σχέση με πέρσι. Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ τι συνέβαινε. Εμάς μας είπανε μια φορά πως το παιδί είχε μια περίεργη συμπεριφορά και δεν είχε φιλίες. Μέχρι και θελήματα το βάζανε να κάνει. Τους αγόραζε πράγματα με δικά του χρήματα», είπε ο πατέρας.

Διευθύντρια σχολείου: Η 15χρονη δέχεται bullying επί 3 χρόνια

Η διευθύντρια του Γυμνασίου Αργαλαστής, είπε ότι η 15χρονη μαθήτρια δέχεται bullying εδώ και τρία χρόνια από αγόρια του σχολείου με ανώριμες συμπεριφορές. Επίσης, υφίσταται απόρριψη και απομόνωση απ’ ‘όλους σχεδόν τους συμμαθητές της. Η διευθύντρια παραδέχθηκε ότι υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού εκτός σχολείου από 3 αγόρια, τα οποία τιμωρήθηκαν με διήμερη αποβολή. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά το σχόλασμα. Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια,
Αλεξία Καπραβέλου, διορίστηκε φέτος στο εν λόγω σχολείο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.