ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βόμβες» Θεοδωρίδη: «Κύριε Τσίπρα κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό»

1 min read

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στη Nova για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να μην αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία στην Τούμπα και να εκπέσει η ποινή των κεκλεισμένων θυρών. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό και όλη την κυβέρνηση ότι και η ανοχή έχει τα όρια της.

«Ήταν ένα παιχνίδι ρουτίνας για εμάς, κερδίσαμε 4-0. Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις μου από τα εκατομμύρια τηλέφωνα που πήραμε σήμερα στον Ολυμπιακό και παντού, με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που το έχουν διαλύσει και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και θα αρχίσω τελείως αντίστροφα σήμερα», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης και συνέχισε ως εξής:

«Θα αρχίσω από την ανακοίνωση, ευτυχώς και μπράβο τους, του Παναθηναϊκού. Την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος επισήμανε σήμερα ότι ‘η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει όλα τα όργανα, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία’. Είναι χοντρά αυτά που λέγονται και δεν θα την πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον οποιονδήποτε επιχειρηματία. Και για να τα λέει ο Παναθηναϊκός κάπου στηρίζεται. Γιατί μην ξεχνάτε ότι στην αρχή υπήρχε συμμαχία μεταξύ τριών ομάδων και ο Ολυμπιακός ήταν απ’ έξω».

Ο αντιπρόεδρος του Θρύλου ήταν κατηγορηματικός: «Εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν επιχειρηματία, που οτιδήποτε σχέσεις να έχει να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό, γιατί το γράφει καθαρά εδώ (σ.σ. κρατούσε το χαρτί με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού). Εγώ ξέρω τις τραβάει ο Ολυμπιακός, εμείς ξέρουμε τι γίνεται, που εργαζόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο για τον Ολυμπιακό και τίποτα άλλο. Τίμια και ωραία βάζει εκατομμύρια ο πρόεδρός μας, άλλοι πάνε να φτιάξουν γήπεδα τζάμπα, άλλοι πάνε να κάνουν εγώ δεν ξέρω τι… Εμείς έχουμε την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό».

Συνεχίζοντας υπογράμμισε: «Ξέρετε, ο πατέρας μου από τότε που ήμουνα μικρός μού έλεγε ‘μακριά από τις δουλειές που γίνονται βράδυ. Εδώ την Ελλάδα είθισται, τα μνημόνια να περνάνε βράδυ και τώρα είδαμε δικαστικές αποφάσεις να βγαίνουν στις τρεις το πρωί. Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα για την ελληνική δημοκρατία, για τους νόμους της Ελλάδος και οτιδήποτε γίνεται στην Ελλάδα. Έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα. Έχουν ξεφτιλίσει όλους τους θεσμούς και δεν ανέχομαι εγώ σαν Ολυμπιακός, στην ηλικία που είμαι, να ακουμπήσει κανένας, όπως ακούμπησαν χθες τον Ολυμπιακό».

Μάλιστα, ο έμπειρος παράγοντας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην αγανάκτηση του κόσμου: «Δεν μπορούμε πια να συγκρατήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Στο εξωτερικό θα μας κοροϊδεύουν. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι χτύπησαν τον προπονητή μας. Εγώ φοβήθηκα ότι έπαθε διάσειση και δεν τον ακούμπησα καν τον άνθρωπο. Τους είχα επισημάνει στην σύσκεψη το πρωί ότι δύο σημεία είναι επικίνδυνα στην Τούμπα και αυτοί έκαναν τους έξυπνους. Τους είχα πει για τα κόρνερ μπροστά από την Θύρα 4 και εκείνους που βρίσκονται πάνω από την φυσούνα που βγαίνουν οι παίκτες. Αυτός που τον χτύπησε ήταν επαγγελματίας, είχε τιμωρηθεί, τον πληρώσανε, τον ξαναβάλανε εκεί και πού στα επίσημα! Και ειδικά στα επίσημα του ΠΑΟΚ μόνο επίσημοι δεν πάνε».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι ποτέ με καμία άλλη από τις ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα (Άρη, Ηρακλή, Καλαμαριά) και εξέφρασε τον φόβο του: «Και πολύ φοβάμαι μήπως δεν αφήσουν τον Άρη να ανεβεί. Το λέω και ψαχτούν εκεί στην Θεσσαλονίκη να το βρούνε. Έχει αρχίσει ένα τρομακτικό παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού και τώρα μέσα θα δείτε τι θα γίνει και με τους δύο που απομείνανε. Την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Περιμένετε λίγο καιρό και θα δείτε. Η δικαιοσύνη πρέπει να μένει στο ύψος της και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Εγώ πίστευα πάντα στην ζωή μου σε δύο πράγματα: Στην δικαιοσύνη και στην αστυνομία. Μην με απογοητεύσουνε και οι δύο. Γιατί τώρα με το ποδόσφαιρο γίνονται σημεία και τέρατα.

Δεν μπορεί να γίνεται χαμός σε ένα γήπεδο και να μην γράφει η αστυνομία αυτά που γίνανε. Πήγανε, γυρίσανε όλη την Ελλάδα, σπάσανε όλα τα γήπεδα και η αστυνομία χαμπάρι δεν έπαιρνε… Τα είδε όλος ο κόσμος, στείλαμε στοιχεία, στείλαμε φωτογραφίες και αναρωτιέμαι δεν τα είδαν οι κύριες δικαστές; Και κάτι άλλο: Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά. Το ξέρει ο ελληνικός λαός και ξέρετε για ποιους το λέω, τους οποίους θα τους κρίνεις ο λαός από ‘δω και μπρος.

Κύριε Τσίπρα και όλη η κυβέρνηση αφήστε τον Ολυμπιακό ήσυχο. Πολιτικά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός. Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό. Του έχετε αφαιρέσει 14 βαθμούς και μπορώ να αποδείξω αυτό με βιντεοκασέτες και τα πάντα και μαζευτείτε όλοι σας μακριά από τον Ολυμπιακό. Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά μόνο μην πειράζετε τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να μείνει ήρεμος, μας ζητάνε να βγούνε στους δρόμους, αλλά εμείς πρέπει να μην καταλάβουμε την πλατεία Συντάγματος και να μην βγούμε στους δρόμους του Πειραιά. Για παρελάσεις και τέτοια δεν είναι της ώρας. Θα περιμένουμε γιατί θα έχουμε εξελίξεις οπωσδήποτε. Θα είσαστε κόσμιοι. Εμείς ακούμε πάντα τους νόμους του κράτους. Άλλοι δεν τους ακούνε και εμείς δεν αφήσουμε κανέναν να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.