ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βόμβες» Λαφαζάνη για Τσίπρα: Είναι ενορχηστρωτής μιας σκοτεινής εποχής

1 min read

«Ζούμε σε μια σκοτεινή εποχή, που όποιος αντιστέκεται, όποιος διαμαρτύρεται, όποιος προσπαθεί να προασπίσει δικαιώματα, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ότι άντρες της Ασφάλειας, παριστάνοντας τους εικονολήπτες, παρακολουθούσαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας προκειμένου να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες εναντίων τους, κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών τους για τους πλειστηριασμούς.

Αναφερόμενος στην κλήση του για απολογία, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας είπε «η δικογραφία προέρχεται από τα άδυτα του Μαξίμου. Τυπικά προέρχεται από το αμαρτωλό τμήμα της προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας».

Και συνέχισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6»: «Η Δημοκρατία, δεν ενοχλείται από εμάς. Στην πραγματικότητα, το κράτος της γερμανοκρατίας και των πιστωτών, ενοχλείται από εμάς, από τις κινητοποιήσεις μας, όχι η Δημοκρατία, η ανύπαρκτη Δημοκρατία που κάνει το «όχι», «ναι» και χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, με νομιμοφανείς παρακολουθήσεις, με κάμερες, βιντεοσκοπήσεις, και μαγνητοσκοπήσεις».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε πως διώκεται γιατί «αυτές οι κινητοποιήσει είναι ένας σπινθήρας που μπορεί να βάλει ευρύτερη φωτιά, στην κοινωνία. Οι πλειστηριασμοί για αυτούς είναι πάρα πολύ σημαντικοί διότι σχετίζονται με τις τράπεζες και τις εντολές που δέχονται από τους πιστωτές».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, με την οποία κάποτε ήταν σύντροφοι και τώρα των διώκουν είπε: «είναι διπλά τραγικό. Δεν θα το πίστευα ποτέ ότι από πρώην συντρόφους, που φωνάζαμε μαζί »κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», το φώναζε και ο Αλέξης Τσίπρας, ερχόταν σε κινητοποιήσεις, τώρα μιλάμε όχι απλά για μια κολοτούμπα και προδοσία, αλλά για καθολική ανεντιμότητα και δείχνει ότι η Λαϊκή Ενότητα ενοχλεί πολύ τους πρώην συντρόφους, γιατί είναι η φωνή της συνείδησής τους. Θέλουν να ανακόψουν την πορεία της Λαϊκής Ενότητας, που είναι ανοδική. Ενορχηστρωτής είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, Θέλουν να κάνουν μια στημένη δίκη εναντίον μου και να πλήξουν θανάσιμα όχι μόνο εμένα και την Λαϊκή Ενότητα, αλλά κάθε φωνή αντίστασης».

Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, «θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν μπορούν να εξομοιώνουν την δικιά μας πλευρά με των φασιστών. Οι θεωρίες των δυο άκρων είναι ανεπίτρεπτες. Το κράτος δεν απειλείται από τα κινήματα».

«Πολύ σοβαρές» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τις καταγγελίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη περί «παρακρατικού τύπου» παρακολούθησής του.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι οι καταγγελίες Λαφαζάνη, «επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκτρέπεται μέρα με τη μέρα σε απαράδεκτες μεθόδους που συναντά κανείς μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται. Οι πρακτικές που επιστρατεύει ακόμη και σε βάρος πρώην συντρόφων του μαρτυρούν τον καθεστωτισμό και την αλαζονεία του έναντι όλων των πολιτικών του αντιπάλων».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.