ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΟΜΒΑ! Θα ζητηθεί ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ;…

1 min read

Υπέρ του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησιάς τάχθηκε σήμερα με δηλώσεις του ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουικ, λέγοντας ότι θα δώσει μάχη…

στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ, όπου αναμένεται ζωηρή συζήτηση όπως είπε, για να περάσουν οι απόψεις του.«Μαζί μέχρι το τέλος με τον Αλέξη» συμπλήρωσε ο κ. Κουίκ. Για τα στελέχη που αποχώρησαν –εκτός από τον Δ. Καμμένο που διεγράφη»- ο Τ. Κουίκ υποστήριξε ότι κάποιοι έφυγαν για τις δικές τους πολιτικές φιλοδοξίες.

«Αυτοί που έφυγαν, δεν τιμώρησαν τους ΑΝΕΛ, αλλά έγιναν συνένοχοι και προσχώρησαν στο μπλοκ εκείνο της Ν.Δ. που θέλει να πέσει η κυβέρνηση για να γυρίσει στην εξουσία και να κουκουλώσει σκάνδαλα και ανομήματα. Ωστόσο εμείς τους περιμένουμε πίσω και μην εκπλαγείτε αν ακούσετε επιστροφές».

«Είναι αναγκαίος ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησιάς γιατί θα συσπειρώσει μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε τη Δευτέρα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης.

«Οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησιάς είναι σημαντικότερες από το όνομα των Σκοπίων» πρόσθεσε σημειώνοντας πάντως ότι μπορεί να βρεθεί μια μέση οδός με τη συμφωνία της Εκκλησίας.

meaculpa.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.