ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΟΜΒΑ: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Νέα Δημοκρατία

1 min read

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε προ ολίγων ημερών ο γνωστός δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Κύρτσος.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ. Κύρτσος, αναφερόμενος με τα όσα ακούγονται στην Ευρώπη σχετικά με την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, μια από τις ερωτήσεις που του θέτουν στις Βρυξέλλες, είναι «πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

 

Είπε χαρακτηριστικά «Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας ως λύση σε πολλά προβλήματα, σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα, είναι κι ένας κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων» σημείωσε για να προσθέσει: «Αν γινόταν κάτι τέτοιο (συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) ξαφνικά, πιστεύω ότι θα οδηγούσε στην απαξίωση των κομμάτων. Δε νομίζω ότι ένα τέτοιο σενάριο λύνει το πρόβλημα».

Η αποκάλυψη αυτή μόνο περίεργη δεν θα πρέπει να μας φαίνεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο η Νέα Δημοκρατία πάντα έβρισκε τρόπους να συνεργάζεται. Επιπλέον, να μη ξεχνάμε ότι πλέον τα δύο κόμματα εξουσίας δεν έχουν τίποτα να τους χωρίζουν.
Και οι δύο είναι μνημονιακά κόμματα, είναι υπέρ της λιτότητος και της εξαθλιώσεως εργαζομένων-συνταξιούχων, ενώ είναι και οι δύο εθνομηδενιστές, και το έχουν αποδείξει σε όλα τα εθνικά μας θέματα αλλά και με την δυτικόδουλη στάση τους.

Με λίγα λόγια, με τη δήλωση του κ. Κύρτσου, μόνο από τα σύννεφα δεν πέφτουμε…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.