ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΟΜΒΑ Κοτζιά! – Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ έχει συντελεστεί ήδη από το 2017…

1 min read

Σε μια πρωτοφανή δήλωση αναφορικά με την κύρωση της συμφωνίας της λίμνης από το ελληνικό κοινοβούλιο προχώρησε ο τέως Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σκοπιανό πρακτορείο MIA, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε την άποψη πως η συμφωνία θα επικυρωθεί με σχετική άνεση από τη Βουλή των Ελλήνων.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο βέβαιη θεωρεί την κύρωση με 151 βουλευτές, ο τέως ΥΠΕΞ είπε κάτι το πρωτοφανές!

«Για την κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η πλειοψηφία αυτή έχει δημιουργηθεί. Θα έλεγα ότι έχει βρεθεί ήδη από το 2017(!). Είναι άνθρωποι που ξέχωρα από τη στάση που έχουν απέναντι στη κυβερνητική πολιτική, θέλουν να τελειώνει το θέμα, να κλείσει και θεωρούν την συμφωνία έναν καλό συμβιβασμό ή σύμφωνα με άλλους έναν αναγκαίο συμβιβασμό».

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν θα άλλαζε κάτι στη συμφωνία, ο κ. Κοτζιάς αναφέρει: «Τίποτα. Πρώτον, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και δεύτερον είναι μια υποθετική ερώτηση και δεν έχει νόημα στην πολιτική […] Νομίζω το αποτέλεσμα είναι καλό και χρήσιμο και είμαι βαθιά πεπεισμένος, ότι η φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των χωρών θα υπάρχουν ανάμεσα και στη Βόρειο Μακεδονία και την Ελλάδα. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι υπάρχει αυτή η φιλία και τώρα της δώσαμε το θεσμικό πλαίσιο να εκφραστεί και να υλοποιηθεί».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.