ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

BOMBA KAMMENOY!«Δειλός ρουφιάνος ο Παπαδημούλης, γλείφει τους Γερμαναράδες»…

1 min read

Νέα, δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος, εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλης. Βαριές κουβέντες και… προειδοποιήσεις ακόμη και… εντός ΑΝΕΛ!

Η κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του… στρατοπέδου των ΑΝΕΛ, καλά κρατεί. Ή για να το πούμε πιο συγκεκριμένα, με έναν εκπρόσωπό του. Ο οποίος ακούει στο όνομα Δημήτρης Καμμένος.

 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε ξανά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου, 02.02.2018, από την τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ. Κάτι που είχε κάνει και ακριβώς πριν μία εβδομάδα, στην ίδια εκπομπή.

 

Οι νέες «βολές» που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατηγόρησε ξανά τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή, σε ευρωβουλευτές, για τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό. «Στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την κάκιστη πράξη του, είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ», σημείωσε συγκεκριμένα. Χαρακτηρίζοντας ξανά τον Δημήτρη Παπαδημούλη «πολιτικό ρουφιάνο».

 

Δεν έμεινε, όμως, εκεί αφού έκανε λόγο για πιθανή ύπαρξη… ρουφιάνου και εντός των ΑΝΕΛ! «Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο πιθανόν στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Να έχει το θάρρος του ανδρός«, υπογράμμισε συνέχισε ο κ. Καμμένος.

 

Για να συμπληρώσει: «Αν μας πει ποιος το είπε, θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Αν πετύχω ποιος έδωσε αυτή την πληροφορία, δεν θα είμαι εγώ ή αυτός, θα είμαι μόνο εγώ«.

 

«Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλύφει τους Γερμαναράδες», συνέχισε… ακάθεκτος σε υψηλότατους τόνους ο κ. Καμμένος, για να… προειδοποιήσει: «Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας και ανίκανος για τη θέση που κατέχει».

 

Ερωτηθείς αν υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Να μαζευτούμε, να μην χαρακτηρίζει ο ένας τον άλλον, 2,5 χρόνια ήμασταν μια χαρά».

newsit

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.