ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

BOMBEΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟ! «Θα γίνει μεγάλο ατύχημα στο Αιγαίο»

1 min read

Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι θα κατέβουν την Κυριακή στο Σύνταγμα, για να διαδηλώσουν την πίστη τους στη Μακεδονία και στα εθνικά χαρακτηριστικά αυτής της χώρας.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη χώρα, σε όλη την Ομογένεια θα υπάρχουν κινητοποιήσεις για το Μακεδονικό και για το δικαίωμά μας να διατηρούμε την ιστορία, τη γλώσσα και τα εθνικά μας σύμβολα.

Είμαι 100% βέβαιος, ότι ο κος Τόσκας και η ελληνική αστυνομία θα κάνουν το καθήκον τους και θα περιφρουρήσουν από προβοκάτορες τη γιγαντιαία συγκέντρωση της Κυριακής, όπως έκαναν και στη Θεσσαλονίκη. Είναι τεράστια η ευθύνη των σκαπανέων του Μαξίμου, για την ασφάλεια χιλιάδων οικογενειών και παιδιών που θα παραστούν την Κυριακή στο Μέγα Συλλαλητήριο.

Δεν είναι θέμα, ούτε Αριστεράς, ούτε Δεξιάς. Όσοι παρεμποδίσουν ή προσπαθήσουν, έστω και να ανησυχήσουν κάποιους πολίτες, απλά θα προβληθούν και θα αποκαλυφθούν ως πράκτορες και προβοκάτορες των Σκοπιανών και ως υπάλληλοι σκοτεινών μνημονιακών μηχανισμών που ανέκοψαν παλαιότερα, τις μεγάλες διαδηλώσεις των Ελλήνων για το μνημόνιο.

Είμαι βέβαιος, ότι ο κος Τόσκας και οι σκαπανείς του Μαξίμου θα σεβαστούν τον ελληνικό λαό και την κινητοποίηση εκατομμυρίων πολιτών στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο.

Όσα σας λέω κάθε μέρα επιβεβαιώνονται από τους αξιωματούχους των Βρυξελλών αλλά και από πλήθος πολιτικών. Όλοι μιλάνε για ένα πολιτικό μόρφωμα ολοκληρωτικού χαρακτήρα, νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, έτοιμο να υπηρετήσει όλες τις εκφάνσεις και τις εκδοχές του μνημονίου.

Οι πάντες εμμέσως πλην σαφώς αφήνουν να εννοηθούν ότι η παρέα του Τσίπρα, ο Καμμένος και ο Τσακαλώτος είναι οι μόνοι που ενστερνίστηκαν με αφοσίωση όλα τα μνημόνια. Ο επικεφαλής του Euroworking Group, ο Αυστριακός Τόμας Βίζερ υπογράμμισε σε συνέντευξή του ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δεν πίστεψε πραγματικά στα προγράμματα διάσωσης, με εξαίρεση τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Την ίδια ώρα, ο ηγέτης της Αριστεράς στη Γαλλία, ο Ζαν Λυκ Μελανσόν ζητά την αποβολή του ΣΥΡΙΖΑ από την ευρωπαϊκή αριστερά. Και εκφράζει τη λύπη του γιατί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, προωθεί τη λογική της λιτότητας, μέχρι του σημείου να περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία, ανταποκρινόμενος ολοένα και πιο δουλικά στις επιταγές της ευρωπαϊκής πολιτικής. Οι πάντες στη Γηραιά Ήπειρο μιλάνε πλέον για έναν σούπερ νεοφιλελεύθερο Τσίπρα που εξαπατά συστηματικά και εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες οδηγώντας τη χώρα σε εθνική τραγωδία.

Οι πάντες βλέπουν ότι η χώρα οδηγείται σε διάλυση και εθνικό διαμελισμό, ενώ οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να καταλάβουν νησιά στο Αιγαίο. Όλοι βλέπουν ότι ο Τσίπρας είναι η μεγάλη κερκόπορτα της Μεταπολιτευτικής Περιόδου που οδηγεί σε νέα εθνική τραγωδία, αυτή τη φορά στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Την ίδια ώρα, που οι σκαπανείς του Μαξίμου ψεύδονται ασύστολα και ετοιμάζονται για υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν κος Κοστέλο με μήνυμά του στην Αθήνα μιλάει για μεταρρυθμίσεις και εποπτεία έως το 2028. Και εκτιμά ότι πρέπει να υπάρξει ειδικός μηχανισμός παρακολούθησης των Ελληνικών πλεονασμάτων και νέες δεσμεύσεις για το 2028.

Την ίδια ώρα, οι φόροι του Τσακαλώτου λύγισαν τους μικρομεσαίους το Νοέμβριο, η κατανάλωση βούτηξε ακόμα και στα μεγάλα καταστήματα τροφίμων, το λιανεμπόριο υποχώρησε ακόμα περισσότερο, χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνία ςδεν μπορεί να ζήσει, ενώ η παρέα του Τσίπρα εμφανίζεται πλέον ως Χουντική και Απριλιανή. Όσα λένε αυτοί περί ακροδεξιάς και εξτρεμιστών γυρίζουν επάνω τους γιατί εμφανίζουν μοναδική σκληρότητα και ψυχρότητα απέναντι στα λαϊκά στρώματα. Εφαρμόζουν με μοναδική ομοιότητα όσα έκανε ο Παπαδόπουλος και ο Ιωαννίδης στον ελληνικό λαό. Προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, επιχειρήματα περί καθαρότητας και εντιμότητας, δουλική υποταγή στους ξένους, βάναυσα οικονομικά πλήγματα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Ούτε Αριστεροί είναι, ούτε Δημοκράτες είναι, ούτε αγάπη προς το λαό έχουν, είναι υπηρέτες των δυνάμεων κατοχής και μαζεύουν τα χρήματά του, όπως τα Τάγματα Ασφαλείας κατά τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι μία κατοχική κυβέρνηση, όπως εκείνες του Τσακαλώτου, του Ράλλη και του Λογοθετόπουλου.

Όπως οι Απριλιανοί μιλούσαν για ανάπτυξη και ερχόταν η τραγωδία της Κύπρου, έτσι και αυτοί μιλάνε για Αυγουστιάτικη απόδραση, ενώ οι Τούρκοι καταλαμβάνουν θέσεις σε ολόκληρο το Αιγαίο και δεσμεύουν περιοχές για στρατιωτικά γυμνάσια.

Αυτή την Κυριακή είναι απαραίτητο όλοι να είμαστε στο Σύνταγμα. Ο Τσίπρας, η πολιτική αυτής της παρέας, αξιοποιεί και εκμεταλλεύεται το φόβο του κόσμου και την παθητικότητα που έφερε το σοκ των αλλεπάλληλων μέτρων και του οικονομικού βομβαρδισμού της ελληνικής κοινωνίας.

Προσπαθούν για μια ακόμη φορά να μιλήσουν για φασίστες, για εθνικιστές, για ακροδεξιούς, ενώ οι ίδιοι είναι σκαπανείς, Ηρακλειδείς και φίλοι των Γεωργαλάδων της 21ης Απριλίου.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι ακροδεξιά, επειδή σκέφτονται τη γλώσσα τους, την ιστορία τους και δεν θέλουν άλλα ξεπουλήματα, μνημονιακά και εθνικών θεμάτων, από μειοδότες ή βαλτούς πολιτικούς.

Υπάρχει πιθανότητα και μυρίζει ολοένα και περισσότερο ατύχημα στο Αιγαίο να δρομολογήσει φοβερές καταστάσεις για τη χώρα. Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι άλλοι θα αποχωρήσουν στα σπίτια τους ή εκτός συνόρων αλλά θα το πληρώσει η χώρα, όπως πληρώνει τη μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων ηλικιών στο εξωτερικό.

Αυτή την Κυριακή εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, θα προσέλθουν στο Σύνταγμα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι η Δημοκρατία, η ελεύθερη κίνηση των ιδεών, ο ελληνικός λαός δεν φοβάται κανένα Τσίπρα και κανέναν Καμμένο. Ο ελληνικός λαός βασανίζεται και υποφέρει από κάποιους οι οποίοι του υποσχέθηκαν σκίσιμο του μνημονίου και ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.

Όσον αφορά το Μακεδονικό..οι Σκοπιανοί προτιμούν το Nova Macedonia, ενώ ο ανεκδιήγητος Κοτζιάς το Gorna Macedonia. Την ίδια ώρα, για να καταλάβετε το μέγεθος της εθνικής αδυναμίας που καταλήγει σε πλήρη ηττοπάθεια και προδοσία, στα Σκοπιανά μουσεία και στα βιβλία έχουν το Λευκό Πύργο και τη Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσά τους.

Στο συλλαλητήριο θα πάμε χωρίς συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου. Όσοι μεταχειρίζονται ύβρεις και απειλές, δίνουν την ευκαιρία στους κυβερνώντες να μιλάνε για εξτρεμιστές, ενώ το σημερινό Μαξίμου, είναι η επιτομή του νεοφιλελεύθερου εξτρεμισμού.

Όλες οι μητροπόλεις κατεβαίνουν στο Σύνταγμα. Όλη η Βόρεια Ελλάδα θα είναι στο Σύνταγμα. Χιλιάδες έρχονται από την Κρήτη. Βροντερό θα είναι το παρών χιλιάδων Πελοποννήσιων.

Θεωρώ ντροπή, αυτό που άκουσα, ότι ελάχιστοι βουλευτές τίμησαν στη βουλή τη μνήμη των 3 ηρώων στα Ίμια.

Την ίδια ώρα, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού θέλει αυτό το συλλαλητήριο που γίνεται την Κυριακή για το Μακεδονικό. Αυτό πρέπει να λάβει υπόψη του ο κος Τόσκας. Προβοκάτσιες, όπως εκείνες που έγιναν στις μεγάλες διαδηλώσεις των αγανακτισμένων εναντίον του Μνημονίου, θα αποδοθούν στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά και στους συνεταίρους του! Αυτό θα πρέπει να λάβει υπόψη του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.