ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

BOMBΑ: Η Nova «προετοιμάζεται» για πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό! Έστειλε ήδη επιστολή

1 min read

BOMBΑ: Η Nova «προετοιμάζεται» για πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό!

Tα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός έχουν σημάνει… συναγερμό σε όλο το πρωτάθλημα. Με επιστολή που έστειλε στις 8 Νοεμβρίου, η συνδρομητική τηλεόραση ενημέρωσε που αναδιαμορφώνει τους οικονομικούς όρους αν οι «πράσινοι» αποχωρήσουν από τη Σούπερ Λίγκα!

Η συνδρομητική τηλεόραση, που έχει την ευθύνη για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση χαρακτηρίζει το ζήτημα του Παναθηναϊκου «σημαντικό και ακανθώδες» , ενώ γίνεται λόγος για τα δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρουν ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά και δυσεπίλυτα οικονομικά προβληματα!

Για τον λόγο αυτό η Nova έστειλε προσχέδιο όπου αναδιαμορφώνεται η σύμβαση που υπογράφτηκε το περασμένο καλοκαίρι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός είτε την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, είτε την περίοδο 2018-19 δεν καταφέρει λόγω των προβλημάτων του να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας!

Επισημαίνει ότι αν δεν συμμετάσχει μια από τις πλέον δημοφιλείς ομάδες τότε αποδυναμώνεται και το προϊόν κι αλλάζουν οι οικονομικοί όροι.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu