ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόλεϊ Ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό στου Ρέντη

1 min read

Μετά τη νίκη του στο Λιγκ Καπ ο Παναθηναϊκός κέρδισε και στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, αυτή τη φορά με 3-1 σετ, και έστειλε μήνυμα ενόψει playoffs και την ενδεχόμενη μάχη των δύο ομάδων στους τελικούς.

Πηγή: filathlos.gr

Το τριφύλλι είχε να κάνει δύο σερί διπλά μέσα στην έδρα των “ερυθρολεύκων” από τη σεζόν 2007-08.Οι πράσινοι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι για να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση και μάλιστα έφυγαν με ένα καθαρό τρίποντο νικώντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό μετά το 2015.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει το 0-1 στα σετ, νικώντας με 22-25. Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτες είχαν πάρει μία καλή διαφορά και ουσιαστικά έφτασαν άνετα στην ισοφάριση των σετ. Όμως στο τέλος δέχτηκαν συνεχόμενους πόντους και από το 24-18, το σετ έληξε 25-21 υπέρ των γηπεδούχων. Κάνοντας παράλληλα και το 1-1 στα σετ.Όπως τελείωσε ο Ολυμπιακός το δεύτερο σετ έτσι ξεκίνησε το τρίτο. Κακοί οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στις επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να φτάσουν άνετα στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 14-25 παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα με 1-2!

Το τέταρτο σετ ήταν… ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είχε σταθερά το προβάδισμα, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να αντιδρά και να φτάνει στην ισοφάριση του σκορ αρκετές φορές. Όμως οι «πράσινοι» φάνηκαν πιο έτοιμοι και μετά το 22-22 που πήγε το σετ, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 23-25.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.