ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο: Ρωσικά βομβαρδιστικά χτυπούν τζιχαντιστές στην Ιντλίμπ της Συρίας

1 min read

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα υλικό με τα χτυπήματα ακριβείας κατά των τζιχαντιστών που είχαν καταρρίψει νωρίτερα το ρωσικό μαχητικό

Τα σκληρά αντίποινα κατά των τζιχαντιστών που κατέρριψαν χθες στην Συρία ένα ρωσικό μαχητικό Sukhoi κατέγραψαν σε βίντεο οι Ρώσοι πιλότοι και δημοσιοποίησε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το Russia Today, στο υλικό φαίνονται οι επιχειρήσεις των Ρώσων το βράδυ του Σαββάτου κατά των βάσεων των τζιχαντιστών στην Ιντλίμπ της Συρίας.

Το υλικό νυχτερινής όρασης δείχνει πυραύλους να χτυπούν με ακρίβεια στόχους στο έδαφος, οι οποίοι καταστρέφονται αμέσως σε μια σειρά ισχυρών εκρήξεων. Πιστεύεται πως τουλάχιστον 30 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν κατά την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Στην περιοχή νωρίτερα το Σάββατο οι τζιχαντιστές είχαν καταρρίψει ένα ρωσικό μαχητικό Sukhoi και είχαν σκοτώσει τον πιλότο του, που είχε εκτοξευθεί με το αλεξίπτωτό του. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι επιχειρεί να ανακτήσει το πτώμα του. Την ευθύνη για την κατάρριψη του Sukhoi ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Ταχρίρ αλ-Σαμ, παρακλάδι της Αλ Νούσρα.

Η φωτογραφία του νεκρού πιλότου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Βίντεο που εμφανίστηκαν στα social media δείχνουν το μαχητικό αεροσκάφος να καταρρίπτεται και έπειτα τα συντρίμμια του να είναι τυλιγμένα στις φλόγες στο έδαφος. 


Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.