ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο ντροπή: Άθλια επίθεση οδηγού σε γυναίκα επιβάτη

1 min read

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με έναν οδηγό λεωφορείου να επιτίθεται φραστικά σε γυναίκες επιβάτες της γραμμής.

Πρόκεται για τον οδηγό του λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τα βίντεο που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου βρίζει χυδαία γυναίκα επειδή δεν φοράει την προστατευτική μάσκα όπως δείχνει και το βίντεο που μετέδωσε το Mega.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, και η ίδια ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου μία άλλη επιβάτιδα κρατώντας δύο σακούλες ψάχνοντας να βρει την μάσκα, δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον συγκεκριμένο οδηγό.

Η πρώτη γυναίκα αποφασίζει να κατέβει από το λεωφορείο και μια άλλη επιβάτης αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τον οδηγό. «Δεν είχατε δικαίωμα να βρίσετε την κοπέλα», του λέει χαρακτηριστικά.

Όπως ακούγεται στο βίντεο ο εν λόγω οδηγός χρησιμοποιεί αχαρακτήριστες εκφράσεις ακόμα και προς άλλους επιβάτες στη συνέχεια όταν του ζητούν εξηγήσεις.

«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τον κλάδο μας. Δεν μπορεί να αμαυρώνει τους οδηγούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά.» αναφέρει ο Κώστας Σιορίκης, πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Οι δύο γυναίκες έχουν ήδη καταγγείλει το περιστατικό στον ΟΑΣΑ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.