ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο-ντοκουμέντο: Στο Σούνιο το τουρκικό πολεμικό «Barbaros»

1 min read

Πολύ κοντά στην Αθήνα, ανοικτά του Σουνίου, εξελίσσονταν από το πρωί το κυνηγητό μεταξύ του ελληνικού πολεμικού πλοίου «Θεμιστοκλής» και του τουρκικού πλοίου «Barbarοs», υπό την στενή επιτήρηση σε ρόλο «διαιτητή» αμερικανικού πολεμικού πλοίου.

Σύμφωνα με το militaire.gr η τουρκική φρεγάτα Barbaros έφθασε στο ακρωτήριο Καφηρέας! Η τουρκική φρεγάτα βρισκόταν στο κεντρικό Αιγαίο παρακολουθώντας διακριτικά την άσκηση Αστραπή στην οποία συμμετείχαν ελληνικές φρεγάτες.

Καθώς οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού επέστρεφαν στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, η τουρκική φρεγάτα Barbaros ακολουθούσε από απόσταση, φθάνοντας μέχρι και το Κάβο Ντόρο.

Μάλιστα, την ώρα που η τουρκική φρεγάτα προσέγγιζε το ακρωτήριο Καφηρέας ανάμεσα στο Barbaros και στην ελληνική φρεγάτα Θεμιστοκλής, μπήκε το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Ross.

Και όλα αυτά γίνονται την ώρα που υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο πρεσβευτής τους στην Αθήνα είναι στην Αγκυρα, το ΝΑΤΟ αποδοκίμασε την τουρκική προκλητικότητα και ζητά να σταματήσουν οι προκλήσεις και ο Αλέξης Τσίπρας τόνιζε ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και της ΕΕ και οι σύμμαχοι θα αναλάβουν δράση.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.