ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία με πυροβολισμό στη Νέα Ιωνία

1 min read

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δράστης της ληστείας, φορώντας περούκα, μπήκε στο κατάστημα και αρχικά ερεύνησε το χώρο, προσποιούμενος τον πελάτη

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμό σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι δράστες σταμάτησαν με μηχανή έξω από το κατάστημα, που βρίσκεται στην οδόν Ηρακλείου και τότε ο ένας εισέβαλε σε αυτό. Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.

Σε κάποια στιγμή, όμως, εκπυρσοκρότησε το όπλο του χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος που βρισκόταν στο χώρο. Αμέσως μετά οι δύο κακοποιοί διέφυγαν με τη μηχανή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο δράστης της ληστείας, φορώντας περούκα, μπήκε στο κατάστημα και αρχικά ερεύνησε το χώρο, προσποιούμενος τον πελάτη, την ώρα που στο κατάστημα βρίσκονταν άλλοι δύο πελάτες.

Στη συνέχεια βάζει το χέρι του μέσα στο τσαντάκι όπου έχει κρυμμένο το όπλο, και όταν ένας υπάλληλος φαίνεται να τον υποψιάζεται, θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του: κινείται στο πίσω μέρος των ταμείων και, απειλώντας τους υπαλλήλους, αρπάζει τα χρήματα από τρία ταμεία. Στο τρίτο ταμείο, η υπάλληλος περνάει από δίπλα του με σηκωμένα τα χέρια. Δευτερόλεπτα μετά, το όπλο εκπυρσοκροτεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.