ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο από τα ζεϊμπέκικα, τα ποτά και τα τσιγάρα στα επείγοντα στην Μυτιλήνη

1 min read

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου», σύμφωνα με αυτό, μέσα στον χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στήθηκε εορταστικό τρικούβερτο γλέντι, το οποίο μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ζωντανά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ όπως φαίνεται, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι, χαίρονται την βραδιά με ποτό, φαγητό, τσιγάρο, μουσική και χορούς. Οι εικόνες έως και σήμερα παρέμεναν αναρτημένες σε κατάσταση «δημόσια», άρα είχε πρόσβαση σε αυτές οποιοσδήποτε χρήστης του μέσου.

Σύμφωνα με τα Νέα της Λέσβου οι συμμετέχοντες φέρονται να λένε «τώρα είμαστε για x ray» και «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή».

«…εκεί όπου στον πάνω όροφο υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε τις γιορτές δοκιμαζόμενοι στο κρεβάτι του πόνου, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ακόμη πιο διαφορετικά είναι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί ν’ ανοίξει η πόρτα και να μεταφέρουν κάποιο θύμα τροχαίου, έναν εμφραγματία κλπ. Εδώ όμως το προσωπικό δεν πήρε απλά μια γεύση από γιορτές, αλλά πραγματικά του έδωσε και κατάλαβε!…»

eleftherostypos

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.