ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο κάζο για Σίτι από Λιόν

1 min read

Με τον Γκουαρντιόλα στην εξέδρα η Σίτι που από πολλούς θεωρείται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου υπέστη ήττα-σοκ στο Μάντσεστερ από την Λιόν (1-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Citizens έγιναν έτσι ο πρώτο αγγλικό club στην ιστορία της διοργάνωσης που χάνει σε τέσσερις σερί αγώνες (Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λίβερπουλ 2).

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ήταν εκτός τόπου χρόνου κάνοντας πολλά ατομικά λάθη και πουλώντας μπάλες σε νευραλγικά σημεία του γηπέδου.

Σε δύο από αυτά, η Λιόν χτύπησε σαν κόμπρα και έφτασε στο ημίχρονο να προηγείται με 2-0.

Ο Κορνέ στο 26’ έκανε γκολ την ασίστ του ταχύτατου Φεκίρ μετά από ένα… φεστιβάλ λαθών των Πολιτών, ενώ στο 43’ο Φεκίρ από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το 2-0.

Στη συνέχεια όπως ήταν λογικό η Σίτι ανέβηκε και έψαξε το γκολ με ένταση. Το βρήκε στο 67’ με τον Μπερνάρντο Σίλβα. Από εκεί και πέρα ο Αγουέρο είχε δύο στιγμές για να κάνει το 2-2, αλλά δεν τα κατάφερε (74’, 90’) με την σκληροτράχηλη και άψογα στημένη Λιόν να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα διπλά των τελευταίων χρόνων στη διοργάνωση.

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Γκουντογκάν (55′ Σανέ), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76′ Μαχρέζ), Ζεσούς (63′ Αγουέρο).

Λιόν: Αντονι Λόπες, Μεντί, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Ράφαελ (76′ Ντουμπουά), Πάπε Ντιόπ, Αουάρ, Ν’ Ντομπελέ, Κορνέ (92′ Μπερνάρ Τραορέ), Φεκίρ (79′ Τουσάρ), Ντεπάι.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.