ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

“Big Brother” και λοιπά … σκουπίδια μέσα στο σπίτι σας!

1 min read

Έγραψε στο κείμενό του με τίτλο “ΠΡΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΣΤΕΣ”, ο εκδότης της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ” κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος: “Ελευθερία ή θάνατος, φώναζαν οι αγωνιστές του 1821, για να καταντήσουμε στο “big brother” ή το gntm! Ντροπές…”.

Με αυτές τις ντροπές δυστυχώς ζει ο ελληνικός λαός, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τα τεράστια έσοδα που περίμεναν δεν έρχονται, αφού η χώρα καταρρέει οικονομικά. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ κάνουν λόγο για «οικονομική καταστροφή», καθώς τα διαφημιστικά διαλείμματα του «Μεγάλου Αδελφού» μειώθηκαν κατακόρυφα, περιορίζοντας σημαντικά τα έσοδα.

Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του προγράμματος αποχώρησαν συνολικά 21 επιχειρήσεις που έκαναν χορηγίες στο «Big Brother». Η απώλεια των εσόδων υπολογίζεται ότι μπορεί να αγγίζει τα 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Είναι πράγματι θλιβερό να μιλάμε, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, για έσοδα σε εκατομμύρια ευρώ, από τα σκουπίδια τα οποία προσφέρουν οι μεγάλοι “δημοκράτες” της ελεύθερης τηλεόρασης, που πολέμησαν σκληρά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την απέκλεισαν με τις πλάτες του “συνταγματικού τόξου” και αυτά τα σκουπίδια δυστυχώς πηγαίνουν κατ’ ευθείαν μέσα στα σπίτια των Ελλήνων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.