ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βελόπουλος: «Τι δουλειά είχε το αεροσκάφος του Ζ.Ζάεφ στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Μ.Πομπέο;»

1 min read

Σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας την Τρίτη σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Το αεροσκάφος του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ ήταν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο». 

Αναφορικά με τον κ. Πομπέο δήλωσε ότι “Δεν είδα να πει κάτι για την Ελλάδα, στην ανακοίνωση, μόνο τι παίρνουν αυτοί οι Αμερικανοί. Το win-win το έχουμε ξεχάσει στην ελληνική εξωτερική πολιτική. Το πρόβλημα με τις κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι ότι συνεχώς δίνουν.

Οι Θεσσαλονικείς είναι έξαλλοι με όλα αυτά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Είναι απίστευτα. Αβλεψία σε επίσημο κείμενο; Αυτοί είναι επικίνδυνοι, ούτε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις” συμπλήρωσε.

“Έλεγξαν τέσσερις ΜΚΟ στη Λέσβο και οι τέσσερις είναι δουλεμπορικές. Το έχω πει χίλιες φορές είναι δουλέμποροι οι άνθρωποι. Πρέπει να κλείσουμε τις ΜΚΟ που λειτουργούν στρεβλά και είναι πολλές εξ αυτών” δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

“Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι για τους επιχειρηματίες, κάτι για όσους έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα. Δεν κάνουν τίποτα, επικοινωνία για την οικονομία, δεν γίνεται έτσι. Κάνουν εγκληματικά λάθη” σχολίασε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.